Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P64e16t72r 12H40a54n46n48i42g

30. 10. 2023 10:30

Sám rád k Hrochovi na pivo (vynikající) chodím. Zaujal mne pohyb výčepního, kterým jsem byl častován i já se svými přáteli asi týden předtím. Znamenal, je tu plno jdi naproti do té menší místnosti, jestli je tam volno, nebo pryč. A nebyl tím myšlen jakýkoliv jiný smysl, než je je plno. Jenže v ten moment se zvedla skupinka lidí u stolu u dveří a my si dali několik skvělých piv, utopenců a pivních sýrů. A to v té hospodě nejsem zrovna u obsluhy oblíbený, protože jsem ve volbách podporoval ve druhém kole Zemana a oni jsou jako praví Pražané příznivci pana knížete, senátorky Němcové a ostatně i císaře pána Franz Josefa, který tam visí na důstojném místě. Takže bych se velmi divil, že v té baště "pravdy a lásky" by někdo mohl vést antisemitské řeči.

4 0
možnosti
Foto

V29í39t 37H35a39s92s93a44n

30. 10. 2023 11:22

Dobrý den pane Hannigu,

děkuji za názor, který podporuje verzi, že tam k žádnému antisemitismu nedošlo a celé to byla jen uměle vykonstruovaná mediální kauza a hon za senzací. Výčepní, který byl po celodenní šichtě evidentně unavený jim neřekl, že je neobslouží, protože to jsou Židé, ale pravděpodobně z důvodu, že v hospodě bylo plno a na stojáka tam nenalévají jim po jejich opakovaném naléhání řekl, cituji: "Jděte do hajzlu!", stejně tak jako by to za stejné situace řekl třeba fotbalovým fanouškům. Žádný antisemitismus tam nebyl, jen uměle nafouknutá bublina, kvůli které výčepnímu hrozí, že přijde o práci.

Vůbec bych se mu nedivil, kdyby na ně dal žalobu kvůli porušení GDPR (natáčet v uzavřených prostorech bez povolení se narozdíl od veřejných shromáždění nesmí ) a zároveň křivé obvinění, protože ho na základě jejich křivého obvinění málem vyhodili z práce.

4 0
možnosti
Foto

Když přestanou válčit muslimové, skončí válka.

Když přestanou válčit Izraelci skončí Izrael.

9 0
možnosti

P93e45t41r 19A75g63u85l45á82r

29. 10. 2023 18:44

Takže nejprve vás ponižují a stíhají revizoři, před kterými utíkáte a dnes Židé? Minimálně o jednom z videa vím, že je vysokoškolsky vzdělaný a to, že se snaží vyjádřit svůj názor na shromáždění podporovatelů teroristů? Fandím mu. Vy naopak fabulujete. Nikdo vás nenapadal. Není vůbec jasné, co jste mu řekl vy. A kdyby vás nějakým způsobem napadal, tak by policie zakročila. To se nestalo. A víte co? Neměl jsem čas, protože ten den v týdnu odpoledne učím, ale přístě se radši omluvím a uvidíme se tam.

2 6
možnosti
Foto

V94í49t 83H33a91s75s42a52n

29. 10. 2023 18:52

Jasné to je, protože s sebou pro všechny případy nosím zapnutý diktafon na kterém mám audiozáznam. S tímto zoufalým pokusem o obhajobu jeho chování neuspějete, naopak mu můžete ještě více ublížit. VH

5 0
možnosti

Hm, fakt trpíte.

Všude vás pronásledujou, máte miliardu zavilých nepřátel, kteří si přejí vaši smrt. I v Česku si na vás každej dovolí. Chudáku...

Vylezte mi na hrb!

6 4
možnosti

On je asi problém v tom, že v muslimských zemích je vysoká porodnost a málo práce. Korupce je tam skoro taková, jako na Ukrajině a tak obyvatelé prchají jinam.

Okolní muslimské státy běžence prakticky nepříjímají, ale pouze trpí, aniž by jim jakkoliv pomáhaly.

Evropa ale otevřela svou náruč a každý běženec dostává peníze, aniž by musel pracovat. Nuda, zahálka a špatní duchovní vůdci se pak starají o jejich radikalizaci v Evropě i na území Palestiny.

Evropa, ani USA se neměly montovat do Libye, Iránu, Iráku, Sýrie, Afganistánu, ........ Tyto státy by si svoji situaci dřív, nebo později sami nějak vyřešily. My jsme však chtěli, aby řešení bylo podle našich not !

To je jádro pudla !

Mám vážné obavy, že naše pojetí pseudohumanistického řešení v muslimském světě nefunguje. Tam vyhrává pouze ten silnější. Vítěz určuje hranice i pravidla hry uvnitř těchto hranic. Z tohoto důvodu bych ponechal řešení Palestiny na Palestincích a Izraeli, stejně tak Ukrajiny a Ruska - jen na těchto samotných stranách, bez jakéhokoliv vnějšího zasahování.

Pokud se strany následně vzájemně dohodnou, lze na přechodnou dobu následně pomoci potřebné straně humanitárními dávkami, ale nic víc.

Zároveň je nutno okamžitě odsunout zpět všechny nelegální migranty, kteří nemají povolen pobyt a tyto také citelně sankcionovat, za nedodržení pravidel !

0 0
možnosti

Jsme s Vámi, pane Hassane. Jednou bude naše trpělivost u konce...

0 12
možnosti

My jsme s Izraelem. Jeho trpělivost právě skončila.

18 0
možnosti

A ten hospodský se toho protestu tedy účastnil a jeho neobsloužení bylo reakcí... nebo vůbec a šlo jen o to, že Židé?? Pak je úplně jedno co se na protestu dělo nebo nedělo... to je jediné oč tu běží...

3 0
možnosti

T97o22m20á50š 63V43l30k

28. 10. 2023 19:16

Já Vítovi věřím, je to čestný člověk. A správný . Díky a v každém národě jsou pitomci. Je dobře, že jsi se nevál to zveřejnit.

10 12
možnosti

L35i19b64o35r 26K31o11u21t

28. 10. 2023 18:48

Osobní svědectví, jako je toto, má li být bráno vážně, je závislé od důvěryhodnosti autora. A zde není zrovna vysoká. Což zjistí každý, kdo rozhlédne po webu.

17 7
možnosti

J36o18s72e82f 97U84l13m30a40n

28. 10. 2023 20:48

Taky jsem ho v dobách, kdy se rval s revizory a psal ukřivděné blogy, nemusel, ale ty demonstrace a konflikty dokumentuje dobře. To, že i mezi Izraelci se najdou blbové, je statisticky jistá věc. Nedivil bych se, kdyby situace proběhla přesně tak, jak autor popsal.

11 0
možnosti

Vsechny arabaky v EU nalozit do vlaku a vystehovat zpatky na Blizky vychod. Tam at se vyvrazdi navzajem kvuli Alahovi ...

19 1
možnosti
Foto

Na druhou stranu, jestli mu Palestinci pod vedením Hamasu umučili nějakého známého s jeho dětmi, pak se tomu výbuchu zlosti nelze divit. Emoce jsou emoce.

11 5
možnosti
Foto

Ale jděte, toto je existence, která si myslí, že je žid a nad něj nikdo není. Ten bude vyvolávat konflikty s kýmkoliv. Kupodivu je jich nějak víc a proto nějak židi nejsou celkově oblíbení. To je docela divné když už se to děje po staletí.

6 27
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/