Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Par pripominek k autorovi.

1) Na demonstraci bylo mnohem vic nez 550 lidi. odhadem 1000, mozna i tech 1500. Spousta lidi stala u stromu a podel budov kvuli slunicku.

2) zasah proti antifasistum/anarchistum nebyl vubec brutalni. Tri anarchisti se pokusili prodrat az k minipodiu, kde mluvil Okamura, ale byli vcas odhaleni, a vytlaceni pryc. Ta anarchistka ve fialovem tricku lezela na zemi uz pred zasahem policie po tom, co ji srazili na zem odpurci imigrace. A to tam na zemi jeste dobu teatralne lezela a v podstate prekazela, takze ji policiste pretahli vedle, kde pak byla vami vyfocena. Druha slecna byla odtazena take a sedla si na zem. Muz kladl aktivni odpor, takze byl adekvatne zpacifikovan a byly ju nasazeny pouta. Je to ten samy blbec, ktery den predtim na jine demonstraci hazel vajicka po Jane Volfove. Udajne mel mit u sebe take vajicka.

Od incidentu jsem byl asi 5 metru, takze to neni zadna JPP...

1 0
možnosti
VL

Něco holt bystrému oku tohoto "fotografa" jaksi uniklo.

0 0
možnosti
PS

Tak ABB má v ČR tak päť a pol čitateľa a s toho sú dvaja jeho homosexuálny partneri. Takže urobiť zo všetkých odporcov emigrácie náckou ti zase nevyšlo...:-)

0 1
možnosti
JR

J59a95r63a 11R86a78n30k

4. 7. 2015 4:23

....to snad neni mozne, takoveho pritele by pan Konvicka nebo Okamura urcite nechteli;-)

0 1
možnosti
Foto

J96a37n 46H87o59r73n75a26k

3. 7. 2015 8:06

Hasane prohledl jsis tu sibenici dobre ?Hezka maketa vid? ...Priste uz to ale maketa byt nemusi .A ja myslim ,ze mi rozumis velmi dobre

1 1
možnosti
ZB

Bartoš je opravdu totální blb.Tomio.tohle už je dno...

2 3
možnosti
ZB

Tomio byl pouze ucastnik, byl tam jako druhy v poradi z recniku, pak odesel uplne jinam, a nemel vliv na tom co se delo potom.

0 0
možnosti
DZ

Doufám, že jste si s sebou vzal svůj teleskopický obušek Hassane, když to s ním tak pěkně umíte. Věřím, že byste všem, kteří se bojí masivního přistěhovalectví a islámu ukázal, zač je toho loket. Rv

5 0
možnosti
MM

Je vidět že šibeničky zabodovaly a účelu bylo dosaženo. Již si snad pan předseda vlády  všiml že alespoň "pár" lidí nesouhlasí s jeho a EU imigrační politikou.

A ten dav nácků, nějak se ale maskují, či co??

A ta dívčina má zajisté našlápnuto do parlamentních lavic, možná i vlády, jako onehdá Jackelín, nebo jak si to říkala "biomasa":-)

8 0
možnosti
PT

P30e54t73r 19T79o47m32e17k

2. 7. 2015 23:20

A ty se jmenuješ Mil Mach ?

0 3
možnosti
DK

autore víte vůbec význam slova nacionalista ?

zřejmě ne

nacionalista je totiž    V L A S T E N E C   !

co je špatného na tom být vlastencem ???

3 3
možnosti
JK

Radikální nacionalisti, zprava i zleva (tedy obě strany) nejsou vlastsenci, nýbrž výtržníci, kteří jdou hlavně sami po sobě... To "za co bojují" je pouze zástupné téma.

4 1
možnosti
RB

Když lítal Karel Goldman po praze s šibenicí a věšel Čechy v zastoupení brouka Pyltíka, tak se mu tleskalo a bylo to děsně príma. Najednou se všichni děsně diví. http://www.ivcrn.cz/karel-roztocilgoldmann-cechy-i-obili-je-treba-vymlatit/

8 0
možnosti
JM

Přesně tak. Nevím, proč jsou z těch šibenic všichni tak podělaní

http://narodnidemokracie.cz/sibenicni-termin-aneb-komu-zvoni-hrana-tobe/

0 0
možnosti
Foto

Za ty sibenice je meli sebrat ale policie zaslouzi ostrou kritiku hlavne za prilis mirny zasah proti anarchistum a antifasistum.ten mel byt tvrdsi

2 0
možnosti
JK

Tu ženu snad skopali málo?8-o Mě učili, že děti a ženy se nebijí... To je jedna policie...

2 2
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/