Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Dovolil jsem si prevzit prispevek od pana Rady z idnes (http://muj.idnes.cz/Profil.aspx?id=1382951)

Jelikož jsem poslední dobou měl možnost tyhle sluníčkové aktivisty zkoumat, pochopil jsem, že hledat v jejich názorech nějaké logické vazby je marné. Podporují muslimy a zároveň homosexuály, jsou zelení ale o vazbách a dění v přírodě většinou nic neví. Obdivují islám i jiná podivná vyznání, ale nenávidí křesťanství. Vyznávají alternativní hudbu a vůbec umění, což jsou většinou umělecké počiny, které jsou ještě o patro níž než běžný komerční kýč. Dokonce i kresby dětí z mateřských školek mají větší uměleckou hodnotu než to co obdivují. Rozsypaný pytel odpadků, toť umělecké dílo, které je chytne za srce. Velmi často pořádají akce, kde mohou předvádět svojí ,,odlišnost". Demonstrace za nebo proti čemukoli, následované opíjením a fetem, jaksi patří k věci. Prostě stačí jim předhodit téma, které se příčí zdravému rozumu nebo alespoň přírodním zákonům a skočí po tom jako slepice po žížale. Hrají ochotnické divadlo, ale chybí jim pokora ochotníků a pyšně se vypínají nad skutečnými herci. Různé karamboly a podivnosti v osobním životě jsou celkem obvyklé. Pokud to nejsou studenti, tak pracují v nějaké dotované organizaci. Na úspěšného vědce, podnikatele či alespoň živnostníka mezi nimi narazíte naprosto vyjímečně. Pýcha, pohrdání hodnotami přízemních čecháčků a obdiv ke šlechtě (rozumněj k výsadám získaným bez námahy a vlastního přičinění ) jsou jejich jednotícím znakem. Varuji každého soudného člověka. Nepokoušejte se s nimi diskutovat, je to marné.

35 1
možnosti
VL

To máte pravdu, je to marné Už před pár lety osobně ověřeno s jedním "alternativním" podivínem (soused na vsi žijící v bývalém JZD, ale to by bylo na dlouhé povídání:-P)

1 0
možnosti
VL

Z těch nápisů typu "Uprchlíci, vítejte" by fakt jeden zvracel. Bóže, multikulti sluníčka jsou snad nějaký vedlejší produkt nějakého nepovedeného genetického experimentu...

24 0
možnosti
KA

K46a82r75e84l 53A19d52a52m

1. 7. 2015 19:01

Takoví nemají na podobných akcích co pohledávat.

Stojí snad někdo z účastníků o to, aby pak jeho fotka byla vláčena v tisku v souvislosti s nějakým transparentem, který tam donesli kámoši domluvení s autorem "reportáže" ? ....

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

RB

Pěkné fotky komunistických parchantíků. Jen pro ilustraci pár písmenek od toho člobrdy co se stylizuje do podoby Fidela Kastrola:Pro pobavení - Schejbalův dopis novináři A. Drdovi. No to víte, napsat to vy, jste za agresivního magora, takhle to je rázovitá umělecká performance: "Ty, jako agresivní antikomunistické hovado bez formálního vzdělání, které sis nahradil diskusemi se svým konzervativním tchánem, jsi další na řadě v seznamu lidí, které je třeba pedagogicky zšikanovat.

S tebou se ale nechceme symbolicky fackovat. Chceme pořádnou bitku s pěstma, kopancema a hbitými údery.

Musím tě ale předem upozornit, že se mýlíš. Jsme agresivní hovada stejně jako ty, ale s hipsterskou, nikoli náckovsko-komoušskou mentalitou. Jsme pouhým zhmotněním futuristicko-stalinsko-maoistických démonů, které vyvoláváte. Bereme vás za slovo. Chcete Stalina? Tady ho máte. Ty chceš agresivní, totalitární nacisticko-komunistická hovada. Dostaneš je.

V případě zájmu si vyměníme telefonní čísla. Navrhujeme rozbít si držky v Riegerových sadech.

Se sémioteroristickým pozdravem

Tomáš Schejbal a Jan Kubíček“

5 0
možnosti
BM

Ač mi pan Konvička moc nesedí a podezřívám jej z populismu, v ledačem má pravdu. Předně vycházíme z judaisticko-křesťanských kořenů a islám je cizorodé náboženství. A dále je tu skutečně nebezpečí že s uprchlíky sem přijdou i terosté z IS.

A až budou bouchat bomby v metru, na hudebních festivalech, hřištích či v hospodách, tak se budete autore divit

25 0
možnosti
VL

Divit? Ten to bude chtít spíš nafotit. A ještě tvrdit že si za to můžeme svým přístupem sami. Ale on spíš bude statečně mazat příspěvky v diskusi, že???

3 0
možnosti
JN

http://rogozov.blog.idnes.cz/c/448658/O-znasilnovani-deti-snadne-bile-maso.html

sluníčka by si to měli přečíst a pak dlouho přemýšlet

proč tady chtějí islám

23 0
možnosti

Přemýšlivý Polický je oxymoron :-)

3 0
možnosti
JR

J15a33n 96R35á83ž

1. 7. 2015 16:54

Jsem příznivec hnutí Islám v ČR nechceme, jako autor jeho odpůrce.  

Je to bezva, že ještě můžeme beze strachu veřejně vyslovit svůj rozdílný názor. Aby tomu bylo i nadále, Islám v ČR nechci!

41 0
možnosti
JM

To je důvod, proč pan Konvička chce zbavit milión svých odpůrců občanských práv, až se dostane k moci, že?

1 25
možnosti
DM

Neni ten vzkaz "Nacky v CR nechceme" urcen spis druhe strane? Nacismus a islam toho maji totiz spolecneho az moc.

44 1
možnosti
MH

Ve vztahu (neo)nacismu k islámu doporučuji "Zprávu o extremismu na území České republiky v roce 2014" ( http://www.mvcr.cz/soubor/zprava-o-extremismu-na-uzemi-ceske-republiky-v-roce-2014-pdf.aspx ). Cituji: "Pravicově extremistická scéna hledala jiná než protiromská mobilizační témata. Začala akcentovat islamofobii a obranu evropských, resp. národních tradic a kultury."

1 1
možnosti
Foto

Nenávist k židům, homosexuálům, jinověrcům, násilí, vraždění - je třeba pokračovat?

4 4
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/