Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Normální demonstranti a nenormální fotograf.

40 0
možnosti
Foto

a hlavně nezávislý a objektivní;-D

15 0
možnosti
Foto

Vítku,slabota...ještě že došli,jinak by nebylo ani co fotit.Dámy se vám prokazovaly nějakým členským průkazem,nebo jak jste u dotyčných dam zjistil že jsou členky IVCRN?Jakkoliv nácky nemusim,nevím proč by nemohli vyjádřit své postoje na nějaké demonstraci,pokud to dělají v mezích zákona,vám taky nikdo nezakazuje fotit a zveřejnovat vaše postřehy..smiřte se stim že za IVCRN se vždycky potáhne nějaká menší skupina lidí s extrémními názory,a zkuste se zaměřit na ty obyčejné,co tolik nevyčnívají z davu,tím by se váš pohled na věc mohl zdát alespoň objektivní.Mrzí mě že se pak o normálních lidech píše jako o náccích a podobně.Vy zřejmě chcete poukazovat na určitá rizika a nebezpečí,ale to jen nestačí fotit a bezmyšlenkovitě psát komentáře k fotkám,.máte vůbec nějaké podvědomí a o scéně těch lidí,ke kterým řadíte většinu normálních lidí,jenž se zůčastnují akcí IVCRN?

20 0
možnosti
JG

Ví všechno, to on takhle koukne přes foťák do davu a hned ví, kdo je členkou IVCRN, kdo je čí dcera a kdo arabský obchodník a kdo jeho manželka. Je prostě dobrej;-)

5 0
možnosti
Foto

pánové Kolář a Fürst měli pravdu

6 0
možnosti
Foto

Heslo je dost nesmyslné, islám je nehmotný a nelze jej nijak vymýtit. Lepší by bylo třeba Minarety v Česku nechceme, nebo Mueziny v Česku nechceme nebo tak něco.

0 6
možnosti
LN

...ano komunismus je nehmotný.....lepší by bylo....komunisty dzady nechceme...nebo macky tady nechceme....nebo tak něco....

12 0
možnosti
JN

Je hezké že se sejdou lidé a promluví spolu bez rozdílu věku,původu, přesvědčení atd. Je hezké že zahodí předsudky. (y)

4 0
možnosti
MH

Vydáváním mrknutí zachyceného na fotografii za nenávistný pohled, jste se dobrovolně zřekl možnosti, že by na Váš fotoblog bylo možno pohlížet jinak, než jako na manipulativní a zaujatý. Rv

29 0
možnosti
Foto

V44í47t 21H90a37s12s44a46n

15. 2. 2015 15:00

Pane, učili vás ve škole číst?

0 12
možnosti
MT

Dneska je to trochu odbyté - chápu pozornost kterou jste věnoval těm pěti přítomným náckům, v tom byl potenciál. Ale kdybyste víc fotil to mávání Volfové, mohl jste z toho vylovit i pravý nefalšovaný hajlování! Propaganda se sama neudělá, to chce i trochu předvídavosti:-)

27 0
možnosti
Foto

A photoshop taky dokáže divy.

10 0
možnosti

Hassačert nezklamal - opět nám přiblížil vidění světa skrz svou chorou mysl :-)

19 0
možnosti
JM

Vy to dotáhnete daleko. Minimálně do ČT;-D

14 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/