Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

Článek se mi moc líbí. 

Co se mi ale nelíbí, je nízký zájem médií, především TV, kde vládnou reklamy!

Ty ale pro budoucnost Evropy, ČR , NEJSOU NIJAK DŮLEŽITÉ,

na rozdíl od současného dění.

To chtějí naši politici opravdu čekat na vyhrocení situace ???

Za co , tedy žijí z našich peněz ?

Co pro nás vlastně dělají ? 

To důležité nechávají bez povšimnutí, neměli by o nás rozhodovat.

Možná to brzy budou taky vědět !

3 1
možnosti
AF

HASSANE, 

TO BYLA ČÁSTEČNÁ IRONIE , NEVÍM, ZDA TO CHÁPEŠ ....

KONKTÉTNĚ TA PRVNÍ VĚTA :(

1 0
možnosti
JN

Splácaná a manipulativní slátanina, a vy jste kdo, co? Ten váš pokus poškodit IVČRN, je tak okatý a velmi jste se zesměšnil - gratulace ;-D.

24 0
možnosti
KM

Pane Hassane - vyložte si to takhle: nevyfotil jste štíhlou paní Volfovou, paní Vítovou bez bradavice na čele, účastníky a sympatizanty bez černého oblečení, holých hlav a láhví rumu, a Vlastíka Fursta s obličejem plným Kristovy lásky. Špatný to fotograf, velice špatný!!! :-PRv;-D

0 8
možnosti
VP

;-D nezávislý fotograf a novinář;-D  naštěstí to fotil i někdo jiný a fotky zde umístil, jinak by to vypadalo že tam snad byli jen tito pánové určitě zcela náhodně vybraní nezávislým fotografem Hassanem ... je divné, že tak nezávislý a objektivní novinář a fotograf nenafotil taky ten bordel co zbyl po demonstraci sluníčkářů ... inu objektivní novinář a fotograf Hassan se opět ukázal jako velký žertéř a srandista ... pardon, jako nezávislý fotograf;-D

15 1
možnosti
KM

Chudak pan Hassan- zapaleny fotograf.

Chtel jet fotit odpornou haram masopustni veselici do Saska, a ona se nekona.

A nedelni strilecku v Kodani kvuli Brnu nestihl. Osudem pronasledovany machometan.

16 0
možnosti
MO

Přiznám se že po včerejšku jsem čekal co vytvoříte, a nezklamal jste mne:-).

Vytvořil jste si obrazový materiál který jsem od Vás čekal. Pane Hassane, trochu se Vás snažím pochopit jak člověka. V jednom svém blogu jste napsal že jste ateista. Moc mi nedává smysl Váš aktivismus, který se dá chápat jako proislámský. Nebo je to s Vaším ateismem jinak?

7 0
možnosti
KM

Necekate pravdivou odpoved, ze ?:-)

3 0
možnosti
DK

Za zivot jsem poznal asi 15 Muslimu a zadny z nich nebyl problemovy...nicmene kdyz jsem mluvil s nekym z nejake problemove zeme (Syrie, Irak, Egypt)  a tento clovek nebyl Muslim, tak o Islamu mluvil veskrze negativne.

1 0
možnosti
MO

Pokud pominu své dovolené v muslimských zemích tak u nás jsem poznal několik lidí původem z Blízkého Východu. Byli bezproblémoví. Důvod je ten, že tu byli dlouho a sami a tak splynuli s Čechy. V městě kde jsem nedávno žil se jeden z nich angažoval ve sportu, dělal hospodskýho a byl celkem oblíbený. 

Jiná situace je ale ve FRA, GB, SWE a jiných zemích, kde jsou velké muslimské komunity a ti lidé místo aby se přizpůsobili chtějí aby se majorita přizpůsobila jim.

A o to nyní jde. Poučme se z chyb těchto zemí a neopakujme je!

2 0
možnosti
MJ

Muslimové jsou mi odporní mimo jiné pro podporu pedofílie. Styk s dívkou od devíti let je něco tak barbarského, že nechápu, jak je možné, že tady ty zmetky ještě trpíme!!

4 0
možnosti
PK

hassán si tam všechny fotil, cpal jim foťák skoro až na mandle a když si vyfotil někdo jeho tak vyváděl jak smyslů zbavenej ...

16 0
možnosti
Foto

Co na to říkáte, pane Hassane?

http://www.faz.net/aktuell/politik/inland/karnevalsumzug-in-braunschweig-wegen-anschlagsgefahr-abgesagt-13429847.html

Třeba právě proto včera v Brně lidé demonstrovali, aby nás to nepostihlo také.

17 0
možnosti
MJ

Hezký den.

Je logické, že zrovna v Brně vznikla tato iniciativa. když se podíváme do historie už Moravané měli během 16. a 17. století problémy s Turky.Sultán Sulejman I vyrazil přes Uhry a území dnešního Slovenska , kde drancoval vesnice, na Moravu,kde se střetl v roce 1529 vojskem moravských pánů u bran Vídně , kterou se jal Sulejman I obléhat a to neúspěšně a tak odtáhl domů.  Za tři roky sultán turecký opět vyrazil. Ale cestou měl nepříjemnosti a tak Moravané stihly povolat vojsko , které králi Ferdinandovi dali k dispozici. Nedošlo ke střetu a sultán se vrátil zpět na Balkán. Ovšem to nemělo konce ty problémy s tureckým sultánem. Došlo i k válce další s Turkem a až v roce 1562 byl podepsán mír na osm let. Pak měl sultán problémy s vlastním obyvatelstvem a musel se zabývat potlačováním různých povstání na Balkánu.

Tudíž dnešní události v Brně mají svůj historický základ :-))

14 0
možnosti
MO

Jj. Naši předkové 2x hnali Turka od bran Vídně a my bychom jim měli dnes ustupovat? ;-O

5 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/