Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Druhý příspěvek.

Úplně s touto iniciativou nesouhlasím. Přiznám se, že pán, který tuto iniciativu vede je mi silně nesympatický a to ne z důvodu programu jeho iniciativity, ale můžou za to jeho články, v kterých ponižuje a uráží své odpůrce podobně jako pan Dvořák. On jako nositel nějaké myšlenky nemůže urážet. On jako nositel nějaké myšlenky musí vysvětlovat svoje důvody a to trpělivě a bez emocí a zloby. A je jedno zda-li jej uráží jiní. Svojí zlobou a urážením dělá své myšlence medvědí službu. 

Můj nesouhlas tkví v tom, že vše háže na všechny Araby. Prostě kolektivní vina jako vyšitá. To už má co společného s totalitou. V historii už lidstvo zažilo, co takové "házení viny na všechny" dovede a kolik lidských životů to stálo. Ano kontrolovat přistěhovalecství, ano důrazně vyžadovat od přistěhovalců dodržování zákonů této země, zajistit podmínky přistěhovalectví, aby z toho nakonec nebyl sociální problém, ale neizolovat.

3 11
možnosti
MJ

Oprava první věty....Ne úplně s touto  iniciativou souhlasím.

2 0
možnosti
LS

L33i90b93o72r 68S24y90n73e51k

15. 2. 2015 16:47

nic špatného nevidím, jen že islám v ČR nechceme. A to je asi fakt, pro většinu zde žijících obyvatel.Rv

18 1
možnosti
DN

Nikdo Vám nebrání fotit co vidíte - ale takhle demagogickou fotoreportáž neumělo ani rudý právo. Hergot chlape zamyslete se trochu nad sebou . Vždyt Vám stejně nikdo nevěří .;-D

16 1
možnosti
MP

Tak toho obchodníka s manželkou bylo možno vidět na fotce někoho jiného, modlil se tam na koberečku kdesi ve vyschlé fontáně a ta zakuklenkyně postávala opodál. A nikdo ho ne a ne a nenapadnul.;-)

4 0
možnosti
KM

On snad někoho napadal? Vida, to bude nějaký slabý muslim. Se vám to hroutí, fobíci ... ti muslimové jaksi nejsou podle vašeho mustru.

1 10
možnosti
MH

Pane Hassane, přijedete fotit také na demonstraci, která se bude konat v Ostravě? Já jen, že bychom si tam mohli vysvětlit to fackování, které mi níže doporučujete. ;-)

8 0
možnosti
Foto

V48í46t 55H22a98s71s51a66n

15. 2. 2015 18:19

Ano. Pokud budu mít čas, tak s tím nemám problém.;-)

0 0
možnosti
JN

Díky za fotky, krásní lidé a krásná akce - hlavně tam nejsou žádné arabské ksichty :) v porovnámí s čímkoli islámským je i koňská kobliha diamant :)

15 0
možnosti
MO

Jeden arabský obchodník se ženou jsou na fotce. Celkem fešáci;-D.

1 0
možnosti
AH

Lidé v Brně demonstrovali proti islámu i za multikulturalismus

http://www.novinky.cz/domaci/361710-lide-v-brne-demonstrovali-proti-islamu-i-za-multikulturalismus.html

Poslední odstavec:

Bez konfliktu

Obě akce se uskutečnily víceméně v poklidu a dokonce početné skupinky střídavě přecházely mezi protesty.

Policisté podle mluvčího Bohumila Maláška nemuseli řešit žádné významné potíže. Jediný, kdo zaměstnal antikonfliktní tým, byl muž v oranžové vestě, ohánějící se novinářským průkazem z nějakého regionálního zpravodaje ze západních Čech. Jeho incident s pořadatelskou službou řešili členové antikonfliktního týmu.

20 0
možnosti
JJ

Pane Hassane, opravdu jste si jist, že víte co znamenají slova "tendenční" a "objektivní"? Mimochodem, nebyl jste to vy, ten "novinář" z nevýznamného regionálního plátku, jak bylo uvedeno ve zprávách, kterého musela jako jediného účastníka usměrnit policie? ;-D

13 0
možnosti
AF

Škoda, že hrdina Hassan nemá dost odvahy jít, 

 a  ŘÍKAT NAHLAS CO SI MYSLÍ, do Sýrie a ostatních islámských států ;-D.

Tady se hrdinou nestane ! 

JEN SE SÁM ZESMĚŠNIL  Rv

14 0
možnosti
SF

Aha, tak jak koukám, tento člověk Hassan česky umí, na demonstraci v Brně to tak nevypadalo,- stála jsem totiž vedle, když několikát byl vyzván ať neprovokuje (zaměřoval se totiž svým foťákem na jednoho mírně opilého přístojécího - jasně, že hledal "svoje typy", opilce a nácky - a nás v černých kabátech, elegantní to  účastníky demonstrace opominul, no jasně ), a jeho zjevná tendenčnost se zase nelíbila pánům, kteří stáli vedle. (S jedním jsem se dala do řeči, bylo mu 74 a vyprávěl mi, jak je to v Brně nepříjemné - třeba jen jet tramvají kolem mešity, kde měl v souvislosti s muslimy nepříjemnou příhodu - pán totiž vypadal jako žid, což mi vyložil i jako příčinu svých potíží tamtéž). Jeden z pánů tuto osobu - Hassana, vyzval několikrát ať s tím přestane, ovšem tupec Hassan se jen hloupě šklebil a dával si prst na rty - pšt, pšt, - a vůbec se choval jako "kretén". Na otázku proč fotí právě opilce zjevně nechtěl odpovědět. No tak už je mi jasné proč :-/

31 1
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/