Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Ovšem, když tento pán nemá argumenty, tak začne nálepkovat. Asi byl na nějakém kurzu v České televizi, kde dostal seznam nejúčinnějších nálepek. A pak už to jede, stačí napsat "on je nahnědlý nácek" a rázem je dotyčný, kdo si dovolil nesouhlasit, nadosmrti vyloučen z jakékoli diskuze a zostuzen. A ještě by nebylo špatné spočítat na kalkulačce 3 x 12, což zřejmě autor neumí a také vysvětlit, jak podle fotografie poznal, že lidé na ní podle něj chtějí plynovat Židy (stejně jako jeho kamarádi z brněnské mešity).

14 1
možnosti
Foto

Zcela výjimečně jsem si přečetl nejen tento "článek", ale poslechl si i ten zvukový záznam. Konstatuji, že na Hradčanském náměstí se občané dopustili chyby, když to nedotáhli do konce. ;-)

8 2
možnosti
Foto

Ty zvukové záznamy jsou dva.;-) Zde je můj spontánní projev:

https://soundcloud.com/v-t-hassan/vit-hassan-projev-ivcrn

Po mé slušném projevu v němž nikoho nenapadám následují slovní útoky pana Formánka na mojí osobu:

https://soundcloud.com/v-t-hassan/jaroslav-form-nek-mluv-na

3 7
možnosti

Útok prostřednictvím "kamarádí se s někým" považuji zcela za nevhodný. Už proto, že rozumný člověk ze svého života nevyloučí lidi s odlišnými názory, naopak, konfrontace s odlišnými názory pomáhá ujasnit si ty vlastní. Považuji se za člověka založeného pravicově, konzervativně-liberálně, ovšem stýkám se i s levičáky či multikulturními sluníčky. Nevidím v tom žádný problém.

Obecně, útočit na IVČRN způsobem "příznivcem je ten a ten a ten má takové názory" nedává moc logiky. Hnutí je zaměřeno proti islamizaci společnosti, jinak neprosazuje žádnou ideologii. Logicky tedy bude spojovat všechny odpůrce islamizace bez ohledu na to, z jakých ideových základů dotyční vychází.

Kdo všechno je odpůrcem islamizace? Nacionalisté, konzistentní konzervativci, konzistentní křesťané, zapřísáhlí ateisté, část socialistů, část pravicových liberálů, ano, částečně i nacionální socialisté (kteří patrně vnímají islám jako konkurenci, protože jinak si Hitler s islámem rozuměl) a dokonce i část komunistů. Tedy lidé z protikladných názorových proudů, kteří prostě mají jenom společného nepřítele. 

S tím je třeba počítat.

17 0
možnosti
KJ

Myslím, že je vhodné ukazovat přední představitele IVČRN v CELÉM motivačním kontextu a za sebe jsem rád, že to někdo dělá.

1 6
možnosti
JZ

Jistě máte pravdu.

Tak co teď s tím? Dostane obuškem? Vezmete s sebou kamaráda antisemitu, kdyby měl náhodou pán při sobě kamarádku nacistku? Mohli by si povídat, než toho člověka dotlučete.

4 2
možnosti
MP

Toto je opravdu klasika hodná StB a Rudého práva neblahé paměti! Totiž vyhrabat na někoho, jehož názory se mi nelíbí, ale těžko je vyvrátit, jakýsi hříšek v podobě nevhodného kamaráda(kamarádky) a na tom jej pak topit. Pane, vy jste nebezpečný demagog!

17 2
možnosti
Foto

Tady to není o tom, že jsem něco vyhrabal na někoho, jehož názory se mi nelíbí.Tady se jedná o to, že pan Formánek na jednu stranu zcela po právu odsuzuje teror ze strany islamistů, aby se na druhou stranu aktivně účastnil Pražského Majdanu po boku lidí, kteří mají styky s předáky paramilitárních organizací, které sehrály klíčovou roli naR^ Majdanu. -Házení zápalných láhví po policistech apod.

3 11
možnosti
RH

Pravý sektor není neonacistický. O PS lze hovořit jako o nacionalistickém hnutí, které je v politickém systému Ukrajiny okrajové.

12 0
možnosti
Foto

"Pravý sektor (ukrajinsky Пра́вий се́ктор [Právyj séktor]) je označení volného uskupení nacionalistických, krajně pravicových, částečně paramilitantních organizací na Ukrajině. Patří sem například politická strana UNA-UNSO, neonacistické hnutí Patriot Ukrajiny,[1]nebo paramilitární organizace Tryzub, jejíž velitel Dmytro Jaroš je zároveň lídrem Pravého sektoru.", "Hnutí spojuje radikální ukrajinský nacionalismus v tradicích Stepana Bandery a Ukrajinské povstalecké armády, odpor k Rusku a Rusům, Židům, a homosexuálům" 

http://cs.wikipedia.org/wiki/Prav%C3%BD_sektor

2 9
možnosti
LN

...víte...Víte...už se tolik nedivím...že se bojíte a uhýbáte očima pokud vás někdo osloví....tolik nenávisti, manipulace a čiré zloby...v jednom článku se hned tak nevidí....

19 3
možnosti
Foto

Vy máte skutečně o čem mluvit..:) Víte, ono všechno v životě funguje systémem akce - reakce a pokud se ke mně někdo na nějaké akci chová tak, jak je patrné z těchto dvou nahrávek, tak ani nemůže čekat jinou reakci:

https://soundcloud.com/v-t-hassan/vit-hassan-projev-ivcrn

https://soundcloud.com/v-t-hassan/jaroslav-form-nek-mluv-na

2 11
možnosti
Foto

J62a24k23u38b 29R51o56t96h

8. 2. 2015 13:49

Na Jaroše vydalo mezinárodní zatykač Ruskou. Pouze. :-/

3 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/