Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejprve si autor spletl místo,kde se vyjadřuje nesouhlas o okupací Ukrajiny ruskou armádou s kulinářskými hody. Food fest byl tuto neděli v Holešovické tržnici se spousty mořských dobrot a specialit. To si asi spletl směr a neměl vyrážet na Staroměstké náměstí a poté se zastává rusa, který jak sám uvádí fyzicky napadl ukrajince při jak rádi komunisté používají to slovo demokratické diskuzi.Co to má být tento článek?

0 1
možnosti

Velmi zajímave, inspiroval jste mě jít se tm podívat cestou z práce. Jinak moc nechápu, proč tam pořád jezdí drahá zásahová jednotka v tak hojném počtu. Kvůli tomu jednomu chlapíkovi se mi to zdá hodně přitažené.

1 0
možnosti

Nevěřím, že by na to primátor Hudeček přišel sám. Spíš to bylo na doporučení samotného Schwarzenberga, který se v událostech kolem konfliktu na Ukrajině taky dost angažuje.

2 0
možnosti

J23a22n 83B62e79r71a11n

26. 9. 2014 21:06

Tak nehnevajte sa bratia Česi. Divím sa, že takúto hajzlovskú kultúru Banderovcov dopustíte priamo v centre matičky Prahy. Práve na Staromestkom námestí. To je neskutočné. Čo si to tí Banderovci dovoľujú? To sú hnusní a odporní fašisti a z fašistami máme aj Češi a Slováci svoje skúsenosti. Fuj! Nechcem napísať vulgárny výraz. Že tú ľudskú spodinu tam vaša polícia znesie. Normálne my to sere. Hnus. Dá sa predpokladať, že keby som len náhodou išiel okolo, tak by si to tí fašouni osrali.:-(

5 0
možnosti

Autor potřebuje studený hadr na hlavu.Rv

1 12
možnosti

M55i30l54a69n 21K49a46č37e76r

24. 9. 2014 23:24

Okupanti na Staromáku:

1939- Nacistické Německo

1968- SSSR

2014- Ukrajina

Ve všech třech případech s podporou radnice, bravo Hudečku.

3 8
možnosti

Nadšení a snaha určitě nechyběly, ale neřekl bych, že se Vám příspěvek nějak extra povedl...

5 1
možnosti

Víte, nevíte náhodou, jestli se tam ten Rus nechtěl ubytovat za dobrou cenu?

1 0
možnosti

To je normální povolovat stanování na Staromáku? Nejsou ke stanování určeny kempy? Který trouba to povolil?

17 1
možnosti

Pane Hassane, vy píšete něco o rudém právu, ale to jste ve vašem věku snad ani nezažil. Ale výrazy, ale i celé věty které používáte by dnes rudé právo používalo velmi často. Rudé právo sprostě lhalo, ale dnešní oficiální media na rozdíl od něho sprostě nelžou. Proto vy, bojovníci proti všemu většinou pravdu nemáte.

7 14
možnosti

vlastíku, kecáš, přečti si palatu a pak žvatlej o rudém právu

6 1
možnosti

O58n86d90r29a 95G72l30a41c

24. 9. 2014 22:18

Tý jo tady si lidi nadávaj do Banderovců a kdo že byl v SS... není to už trochu dlouho? Stalin tehdá mořil Ukrajince, tak šli s Hitlerem, šak Slováci s ním taky táhli, že nechtěli být pod Čehúny (A to jsme jich nenechali vymřít miliony hladem, jak to dělal ten Gruzínec.) Prostě to bylo, poučte se a nechte tu historiji spát.

Co bysme ale neměli nechat spát, je právě Majdan - návod, že politika se nedělá přes volby, ale přes násilí. Takovou věc nechci nikde v Čechách. A není volba že Majdan nebo Krym; naopak, Majdan vedl k okupaci Krymu. A protože tu nechci žádnou Putu ruskou, nechci tu ani žádný Majdan, a Kocáb ať se vrátí k muzice.

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS