Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Demagogie v našich médiích je katastrofální. Člověk si připadne jako před rokem 1989, někdy i hůře.

A k těmto demagogům  řadím i senátora Štětinu. Při svojí minulosti by měl být daleko umírněnější a připustit i názory druhé strany.

Nepřipuštěním názorů protistrany se zase dostáváme někam, kde by demokratická společnost neměla být.

Pro Vás karma R^

5 10
možnosti
Foto

Taky mám rád, když je možno posoudit názory obou stran. Bez ohledu na osobu nositele názoru.

Přikláníte-li se však k autorovi, který příliš neoplývá schopností vnímat protinázory a diskutovat o nic, pak své tvrzení vyvracíte.

3 1
možnosti
Foto

Neznám ani vás ani nikoho z vámi jmenovaných.

Po přečtení vašeho textu, otázek a odpovědí však docházím k závěru, že vy určitě důvěryhodná osoba nebudete a určitě vás nikdo nemůže podezírat z nestrannosti. Vaše expresivní výrazy už samy o sobě navozují přístup komunistických novin - nemáte náhodou od nich nějakou nákazu?

Nehodnotím kdo, co a jak na Majdanu, o bych si od vás netroufl.

Ale vaše obrázky jsou dost k smíchu. Např. sprej s (nejspíš) vámi doplněným popisem je nejhrubší demagogií, jako jsem v poslední době potkal. Rv

9 1
možnosti
AM

Ne, opravdu si nemyslím, že Vy byste Jozífkovi Gebblsů nějak dělal ostudu, stačí kouknout na fotečky. Nechcete zajet nafotit ňáký haxíky třeba do Otrokovic, Přerova, Břeclavi, Prahu či Brno nevyjímajíce? Ne že by ten Pravý tento na Ukrajině nebyl realitou stejně jako novodobí banderovci, ale extrémisté prostě jsou a budou. Nebo jich nás Putin, pardon, v Česku pouze Zeman zbaví? Nebo snad......? Podchody, podchody....

Ale jistě, "pár MIGů 21 a už u vás nebude žádný problém", slovy písně: <iframe width="560" height="315" src="//http://www.youtube.com/embed/23XYjFFztV4"; frameborder="0" allowfullscreen></iframe>)

P.S: Zkuste zapátrat také po tom, kdo jako první obrátil terminologii "nacismus", "šovinismus" apod. [>-]

5 1
možnosti
OK

Lekce demagogie zvládnutá na jedničku.

10 1
možnosti
PH

Asi tak - vymyšlený preference, bezvýznamý fotky a urážka statisíců lidí, kteří měli koule zasadit se o změnu.

9 1
možnosti
PH

Podle aktuálního průzkumu volebních preferencí agentury Socis by parlamentní volby vyhrála Vlast bývalé premiérky Julije Tymošenkové s 15,4 % hlasů. Těsně za ní je s 15 % UDAR Vitalije Klička. Na třetí místo se s 13,1 % překvapivě vyšvihla Solidarita v čele s podnikatelem Petrem Porošenkem. Následuje Strana regionů s 9,5 % a hnutí Svoboda Oleha Ťahnyboka s 5,4 % hlasů.(!!) O datu mimořádných parlamentních voleb nebylo dosud rozhodnuto, spekuluje se o květnovém termínu.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/profil-ukrajinske-opozice-dc9-/zahranicni.aspx?c=A140304_125930_zahranicni_jw

-

Nazvat všechy demonstranty neonacisty je hrubá urážka, dokládat to pár nasprejovanými baráky je trapas. Praha je podobných čmáranic plná. :-/

9 1
možnosti
Foto

V55í51t 93H18a78s93s92a14n

12. 3. 2014 14:16

Ohrazuji se vůči Vašemu tvrzení, které mi podsouváte. - Nikde jsem nenapsal, ani si nemyslím, že jsou všichni ukrajinští demonstranti fašisté, či neonacisté. 

-Ve svém článku jsem přesně ukázal na Pravý sektor a na stranu Svoboda a narozdíl od pana senátora, který se vykrucoval pod termínem "radikální", řekl: Tito ano.          -autor-

1 5
možnosti
TK

Ještě maličkost. Štětinu neznám, ale ten rozhovor s ním, který jste otiskl, je zajímavý. Ovšem nechápu vás. Máte osobní spor s p. Štětinou. Ale jaký, to jste nám nesdělil. Jen kýbl špíny na něj. Napsal jste:

Pokud jim tam pomáhá, tak, jako mě, po mé žádosti, kterou jsem mu při svém pobytu na Ukrajině poslal na Facebook a na kterou se ani neobtěžoval odpovědět, tak potěš pánbu!

Napište v čem vám nepomohl, možná by to byl zajímavý blog. Takhle je to jen blábol.Rv

7 2
možnosti
JF

Jo, Goebbels by od vás mohl brát školení, viz vaše podvržené fotografie v diskuzích...

7 2
možnosti
TK

Víte co mě krká na kdejakým příspěvku? Faleš. První odstavec a hned se pustíte do Klausovsky chytrého slova "pravdoláskař". Trochu dost ubohoučké, že.

8 1
možnosti
Foto

V39í64t 91H90a32s69s92a48n

12. 3. 2014 14:08

Znáte pravý význam termínu "pravdoláskař"? 

Na venek celý květinový, přitom uvnitř uvnitř ští síru a oheň.

2 6
možnosti
Foto

Pane autore, ty obrázky sprejem nastříkaných hákových křížů mají ilustrovat co? To má být důkaz vašich slov? Vy jste ještě nikdy neviděl v ulicích českých měst sprejem nastříkaný hákový kříž? Já ano. Ale jsem dalek toho, abych z toho usuzoval, že u nás jsou ve vládě či parlamentu nacisté. I když Úsvit...

8 1
možnosti
Foto

V83í25t 53H45a78s45s21a48n

12. 3. 2014 14:03

Dobrý den,

takovou koncentraci hákových křížů na jednom místě jsem v ČR opravdu ještě neviděl.

- Nechtěl jsem z nich dělat celý fotoblog.                                                           -autor-

0 4
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/