Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Máte to dost popletený a přikládáte velkou váhu pravému sektoru. Naši partyzáni v Československu co pomáhali spojeneckým vojskům byli také kdysi ve straně vlajka a nebo to byli osvobození vrazi. Avšak to na správnosti vítězství druhé světové nic nemění, nebo ano ?! jardanovak.blog.idnes.cz

2 4
možnosti
Foto

V20í89t 65H87a67s65s16a29n

12. 3. 2014 15:42

Pravý sektor má dle mých informací něco mezi 5 až 10 % preferencí, Strana Svoboda 15 až 20 %. Pokud získají pětinu všech hlasů, bude se jednat o průšvih.

0 1
možnosti

A to si vemte, ze ta strasna pravdolaskarska propaganda dolehla az k nam na Vysocinu, kdyz mi vcera jedna klientka, puvodne ukrajinka ze lvova, ktera tu par let zije a na ukrajine byla naposledy pred mesicem povidala, jak za v prepoctu 1000 Kc denne Janukovyc najimal bezdomovce a nejruznejsi kriminalni zivly, aby na Majdanu delali bordel... Chudak pani tomu veri..... No neco takovyho by prece oni nikdy....

3 3
možnosti
JN

Pokud uslyšela v hospodě plkat pár kriminálníků asi jak to zachytil jeden utajený zdroj: "Hele slyšel jsi to, prej dostaneš tři stovky aby jsi šel na náměstí demonstrovat" "jj, slyšel a kámoš už tam je, ale když se jako demostrant co bude dělat bordel přihlásíš prvně u policajtů  a natočej tě, dostaneš litr, takže se prvně přihlásíme policii a pak půjdem demonstrovat" ......... ale další milion ukrajinců tam šel kbvůli svobodě a právu, né kvůli penězům a politickým hrám

0 0
možnosti
TH

Vas nejhorsi blog.  Ti jmenovani maji pravdu. Asi se vam libi toto: 

Jeho Excelence Sergej Borisovič Kiselev Mimořádný a zplnomocněný velvyslanec Ruské federace v ČR náměstí PodKaštany 1 

V Prazedne7.března2014

Vaše Excelence,

chtěli bychom Vám a Vaším prostřednictvím i prezidentu Ruské federace Vladimiru Vladimiroviči Putinovi a celému ruskému národu vyjádřit podporu v úsilí o zajištění pořádku, bezpečnosti a stability na Ukrajině, která byla v posledních týdnech rozvrácena díky působení sil ze Západu. Boj Západu proti Rusku, který rozbitím SSSR ani v nejmenším neskončil, je živen hlubokou nenávistí k Vaší mocné zemi, jež nerezignovala na svou důležitou úlohu ve světové politice.

V současnosti je Rusko garantem rovnováhy v mezinárodních vztazích a sehrává nesmírně pozitivní roli například v Sýrii. Lze říci, že země, již v České republice zastupujete, je hlavní baštou proti agresivním útokům západních velmocí, které se v různých částech světa snaží prosadit nejen své ekonomické a politické zájmy, ale především svou zvrhlou ideologii.... Dne 3. března jsme v souvislosti s útoky na ruskou menšinu ze strany samozvané kyjevské vlády a s plány Ruské federace bránit zájmy Vašich krajanů na Ukrajině veřejně deklarovali, že postup Ruska je v této věci naprosto přirozený a správný. Jsme hluboce přesvědčeni, že vstup ruských vojsk na Ukrajinu je legitimním krokem. Lokajové Západu provedli v Kyjevě státní převrat a vydali Ukrajinu do jeho rukou. Pokud Vaše země nezasáhne – ať už jakkoli – bude to mít velmi negativní důsledky. A nejen pro Vás.My,národní demokraté, se snažíme a budeme snažit bojovat proti sílícímu útlaku Evropské unie, proti mediální propagandě, která se plně projevuje i nyní, kdy už ani nezakrývá své protiruské zaměření, a za pozitivní hodnoty, jež nám odkázaly generace našich předků. Mezi ně patří také vědomí blízké sounáležitosti se slovanskými zeměmi v čele s Ruskem.  S úctou Adam B. Bartoš, předseda NE Bruselu - Národní demokracie (spolupracovnik V. Klause)

6 1
možnosti
SS

Mimochodem Hassane uz jste splatil naklady na soud, vase vezneni a odskodneni poskozenemu?

3 2
možnosti
SS

Minus dat umite ... Odpovedet na jednoduchou otazku uz ne, ze?

2 1
možnosti
JL

Udělat s někým rozhovor a druhý den ho brutálně pomluvit, to je fakt silný kafe. A pak bych se zeptal, kde ten Štětina lže? Já ho opravdu moc nemusím, ale v tom rozhovoru lži nevidím, já tam vidím jakési subjektivní názory pana Štětiny. Víte, dával jste celkem primitivní otázky, takové podsouvající - to byly spíš Vaše názory, které jste chtěl potvrdit. A když se Vám toho nedostalo, tak jste udělal z toho druhého lháře. A pak ještě jedno - moc nevěřím, že v budoucnu někdo svolí k tomu, aby s Vámi dělal rozhovor.

7 2
možnosti
MK

Ono to bude mít totiž ještě dohru. Protože už to mají v rukou právníci pana senátora;-)

2 1
možnosti
SS

Se divim, ze se vubec nekdo bavi s odsouzenym nasilnikem a kriminalnikem Hassanem ...8-o

3 1
možnosti
MP

"Celý Kyjev je v současné době oslavuje jako hrdiny revoluce a volební preference Pravého sektoru se dle mnou získaných informací, pohybují mezi 5 až 10 %. Preference o něco mírnější, xenofobní strany Svoboda, se pohybují někde nad 15 %."

Mohl by jste dát odkaz na nějaký zdroj této informace?

2 1
možnosti
SS

Jirka Hrebenar to povidal ...

5 4
možnosti
Foto

J60a97k54u89b 51R28o69t42h

12. 3. 2014 14:42

Víte, hochu, proč nikdy nebudete skutečným novinářem? Protože neznáte řemeslo. Rozhovor a komentář jsou dvě rozdílné formy. A udělat s někým rozhovor a v jeho úvodu jej označit za lumpa a poté jakoby klást věcné (i když hloupoučké) otázky není faux pas, ale naprosté popření všech zásad žurnalistiky. Tož tak.;-O

11 5
možnosti
MU

Joseph Goebbels by se divil jakého má následovníka. Promiňte nevšiml jsem si vašeho jména;-D

4 3
možnosti
MU

Už vím Vít Hassan.Rv

3 2
možnosti
TN

Neznal jsem vás.

Zaregistroval jsem vás před pár dny, kdy jste pod nějakým blogem jakési fotky z jiných míst a z jiných let vydával za současné fotky z Ukrajiny.

Čili, mně taky vadí propaganda.

4 2
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/