Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

jan kalab opravdu neco umi! v cesku se ale na tento typ umelce kyda hnuj a spina, protoze "nicej"...viz prispevky v teto debate. me by ale rozhodne vic rajcovalo, kdyby mesta vyzdobili lidi jako je honza! protoze tenhle chlap fakt umi! autorovi blogu diky za rozhovor, fotky a informaci o vystave - tu si s chuti dam!

1 0
možnosti
OS

Majitel, který chce mít čistou omítku na domě, za 100.000,- si jí pořídí a večer jí má zmalovanou má být snad rád za "umění"? Jestli chce mít na omítce graffiti, tak si ho přeci objedná, ne? 

Nehledě na to, že většina sprejerů umí leda tak veliký kulový - tento pán je zjevně výjimka, protože jeho díla jsou hezká, ale i tak si přeci nemůže dovolit to namalovat kamkoliv, kde si zamane.

0 0
možnosti
JK

Jsou místa, kam graffiti patří. Vagóny to ale nejsou. A ještě se chlubit, že byl vandal, to tedy nechápu. Vlastní děti bych přerazila vejpůl, kdyby ničily cizí majetek.

2 0
možnosti
JP

Malovat na beton či jinam, proč ne, teda pokud si to objedná  majitel nebo oprávněný správce plochy. V opačném případě zaplatit škodu + tučnou pokutu a při opakování navíc ruce zpřerážet

4 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/