Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

lahab

21. 3. 2012 14:08
Zajímavé...

Asi u Velkého Mistra došlo k rozdvojení osobnosti. Před 14 dny nás tu krmil jak jsou Palestinci hodní a chudáci utlačovaní těma hnusnýma židama (tak nějak si nevšiml mnoha civilistů židů zabitých raketami z palestinských území) a dnes zde horuje proti arabskému střelci, který zabil židovské děti. Vždyť je to jedno, jestli je zabijí raketou, nebo zbraní. Jestli to není podle staréh hesla - kam vítr tam plášť.

9 0
možnosti
MB

z-VV-na-bliti

21. 3. 2012 14:01
[;-D][;-D][;-D][;-D][;-D][;-D]

;-D;-D;-D;-D;-D;-D

3 0
možnosti
L-OSM

Lobo - obchodník s mozky

21. 3. 2012 14:05
Re: [;-D][;-D][;-D][;-D][;-D][;-D]

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-DR^

2 0
možnosti
DK

Danny_Kay

21. 3. 2012 13:55
Pan Hrebenar...

...o sobe pred casem hrde prohlasoval, ze je vyvojar. Docela by me zajimalo, jak zrovna vyvojare muze snizena pohyblivost limitovat pri vykonu teto profese. Pan Hrebenar pouziva sve zdravotni postizeni jen a pouze jako vymluvu a v zadnem pripade si nechce pripoustet svou neschopnost. Neschopnost, ktera vubec nijak nesouvisi s jeho zdravotnim postizenim. Ano, ma zivot v jistych smerech tezsi nez zdravi jedinci, ale uplne na jinem poli. Ty reci o diskriminaci na pracovnim trhu jsou v jeho pripade nesmyslem. Lidi na voziku znam nekolik a ti nemuzou chodit vubec. Ano samozrejme z nich ted nejsou profesionalni fotbaliste, netahaji nekde po zemi kabely ani nelozi po zebricich, ale svou mentalni praci zvladaji dobre a pro spolecnost jsou platnymi lidmi. Ano, je smutne, ze pan hrebenar je v zivote takto omezen, aniz by si za to mohl sam. je to nespravedlive...ale jeho postizeni zdaleka neni jeho nejvetsim problemem.

12 0
možnosti
VK

Vladimir Krupicka

21. 3. 2012 13:57
Re: Pan Hrebenar...

Problémem Hrebenara je Hrebenar

7 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/