Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LZ

generallz

22. 3. 2012 12:43
Holku na jednu noc

"Holku na jednu noc není problém najít"

Kde??

5 0
možnosti
K

kytt3

22. 3. 2012 14:00
Re: Holku na jednu noc

tam, kde je pan Hrebenar AKTIVNĚ HLEDÁ. ;-) Jen nevím, proč to dělá, pokud za ním slečna nemůže přijet do jeho bytu kvůli jeho matce a zároveň ho paňmáma nepustí ani za ní. ;-D

2 0
možnosti
LZ

generallz

22. 3. 2012 12:39
Tak, a ted...

Tak, a teď bych prosil ten rozhovor o tom, jak pomlouvá Svobodné, označuje je za nacisty, plete si pojmy pravice a levice, atd. Čekám, že když se tak rozpovídal, zareaguje ted na mou nabídku, která stále trvá. Je to jeho poslední šance, jak se dostat na stránky blogu na idnesu.

3 0
možnosti

mokikin

22. 3. 2012 11:18
Hlavní bariérou pana Hrebenára

je jeho zahořklost, zloba, nenávist. Znám plno stejně nebo i hůře postižených lidí než je on, ale nikdo z nich není tak zlí, jsou naopak vstřícní a rozdávají úsměvy a nejsou to žádní vrcholoví sportovci, nestudují vysoké školy, finančně jsou na tom stejně jako pan Hrebenár. Pan Hrebenár neví o životě postiženého člověka "venku mezi lidmi vůbec nic" vůbec nic, protože jediným jeno kontaktem s lidmi je výlet autem, na které mu přidal ten zlí podnikatel, do Kauflandu pro čokoládičky, dortíky a pod. Nevím kdy naposledy pan Hrebenár nasdílel fotku nějakého zdravého pokrmu, tak ať se pak nediví, že je mu blbě, když již tak zubožené tělo si huntuje svinstvem co jí. Troška zeleniny a pravidelné stravy a denního režimu vůbec a hned by se cítil lépe. Pan Hrebenár má jistě v sobě potenciál, bohužel se ho však rozhodl uplatnit v nenávisti vůči celému světu, vzal si své postižení jako výmluvu na všechno - od toho, že ho ženy nechtějí (než na sex LOL) až po to, že není schopen odejít od matky.

4 0
možnosti

mokikin

22. 3. 2012 11:22
Re: Hlavní bariérou pana Hrebenára

Ale jinak jsem rád, že pan Hassan udělal, jakožto správný novinář, čistě nestranný, objektivní a nezaujatý rozhovor :DR^R^

2 0
možnosti

rezjir rezjir

22. 3. 2012 11:02
Pan Hrebenar

základní chybu udělal tím, že vůbec o o sobě něco sdělil publiku. Je rozdíl mezi tím, zda píši osobní nebo tématické články. Nelze však dělat obojí dohromady. Nelze při předkládání věcných témat publiku současně sdělovat, že mám třeba tu či onu vadu na kráse. Nelze psát současně o zahraniční politice Tramtárie a svých potížích v obchodncíh domech. Prostě musíte si předem vybrat.

1 0
možnosti
JP

JaromírP.

22. 3. 2012 11:49
Re: Pan Hrebenar

S Vaším názorem se dá do určité míry souhlasit.

Já osobně třeba vůbec nesouhlasím se způsobem, jakým J. Hrebenar psal o blogerovi Karlu Kubrtovi. Za to mu bylo oprávněně zastaveno publikování jeho blogů na iDnes.

Ale zde je řeč o skupině lidí, kteří zesměšňují  zdravotní postižení J. Hrebenara, pasou se na jeho problémech, píší o něm jako o parazitovi žijícím ze sociálních dávek, třebaže řada z nich také nepracuje. Jedná se o kyberšikanu nejhoršího druhu. Mně osobně překvapuje, že se k něčemu takovému dokážou snížit i ženy.

1 0
možnosti
HNK

Honák na koni

22. 3. 2012 10:35
Dokončení úžasného interview

Mistře, jste jako známý bloger proslulý také tím, že neovládáte český jazyk, neznáte pravopis a běžné obraty vám činí obrovské obtíže. Nezapomenutelný je váš výrok o vypuštění krakena ve smyslu "vypuštění kontrolního balónku". Nejste tímto svým nedostatkem flustrován?

V neposlední řadě připomeňme, že vaši čtenáři neustále upozorňují i na faktické chyby ve vašich jinak tak úžasných blozích. Jinými slovy, že nemáte sebemenší ponětí o problematice, o které hovoříte. Proto jste považován za blogového klauna a čtenáři vaše dílo čtou jen pro pobavení. Nejste tímto svým nedostatkem flustrován?

Řada čtenářů upozorňuje i na vaši neschopnost argumentace, kdy jste se do doby, než vám byl smazán diskusní profil, vyjadřoval vulgárně a napadal své odpůrce.  Dokonce jste nevybíravým způsobem útočil na jiné tělesně postižené a psychicky je týral . Nejste tímto svým nedostatkem flustrován?

9 0
možnosti
HNK

Honák na koni

22. 3. 2012 10:35
Re: Dokončení úžasného interview

Na závěr vám blahopřeji k úžasnému úspěchu, neboť jste získal prestižní místo na významné encyklopedii a heslo Hrebenar je jedno z nejnavštěvovanějších.

Otázky položila Winifred Honáková, Cowboy Report

R^R^R^

8 0
možnosti
C

Camino.

22. 3. 2012 2:36
.."Neuvažoval jsi nad tím, že by sis našel aspoň nějaký

 občasný přivýdělek?   Odpoved: Ano uvazoval......a u toho to zustalo....uvazoval;-D8-oRv

7 0
možnosti
C

Camino.

22. 3. 2012 2:39
Pane Hassane,

na fotografii u profilu jste v jakemsi "skylight"....stresnim okne, ten dum, nebo jeho zbytek vypada trochu "vybydlene", to je v Chanove?

3 0
možnosti
VK

Vladimir Krupicka

21. 3. 2012 21:32
Hassane

S Hrebem jste básnili o nacistovi co vraždil v Toulouse a on to je nakonec islámský čmoud Mohammad Merah

http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/terorista-z-toulouse-dnes-chystal-dalsi-utok-rekl-prezident-sarkozy_228780.html

15 0
možnosti
VK

Vladimir Krupicka

21. 3. 2012 21:38
Re: Hassane

Ostatně ono se to dalo předpokládat, muslimové to mají tak nějak v krvi od mnohosobného vraha, násilníka a zakladatele islámu Mohameda. Vraždit, vyhazovat objekty do povětří, znásilňovat ženy jako ve Švédku a Norsku, přepadávat civilisty a okrádat je jako v Belgii a Británii. To je taková islámská kratochvíle. Dokážou se muslimové bavit i jinak než kriminální činností?

8 0
možnosti
V

villík

21. 3. 2012 21:01
Děkuji, že jste nás oba seznámili s

"psychicky narušenými jedinci, kteří si na diskusním fóru  řeší svoje problémy."

1 0
možnosti
JR

Smoking Lilly

21. 3. 2012 21:38
Re: Děkuji, že jste nás oba seznámili s

villik=Hreb?8-o

4 0
možnosti
HB

Sinope

21. 3. 2012 20:03
I tací lidé žijí mezi námi, co se dá dělat

Pane Hassane, doufám, že se nenecháte otrávit skupinou nejspíš psychicky narušených jedinců, kteří si na diskusním fóru asi řeší své problémy. Není jim prostě pomoci, pokud toto jejich vyjadřování je součást léčby a pomůže jim překonat životní trable, tak k nim zkrátka musíme být shovívaví. Nechte je, ať se mezi sebou vypovídají a vyvztekají, třeba jsou pak mezi lidmi ve svém okolí méně agresivní. Něčeho hezkého a milého se od nich asi nikdy nedočkáte. Mějte se hezky.

Karma R^

3 0
možnosti
VH

http://hassan.blog.idnes.cz/

21. 3. 2012 20:19
Re: I tací lidé žijí mezi námi, co se dá dělat

Dobrý večer, ne, nenechám se odradit, ale všiml jsem si, že jen, co jsem se zhruba před 2 hodinami objevil v diskusi, tak se část z nich rozletěla jako hejno vrabců. ;-D

1 0
možnosti
BHO

BlackBarry Hussein Obambi

21. 3. 2012 20:01
Děkuji za vhled do života ukázkového parazita

R^ V době, kdy se Hrebenar vyvalí z pelechu a začne se poflakovat na Facebooku, většina lidí vydělává na jeho parazitní životní styl.

10 0
možnosti
PH

TristanTzara

21. 3. 2012 20:12
Re: Děkuji za vhled do života ukázkového parazita

No to počkat. Jirka dře do 6 do rána a spí jenom dvě hoďky :-/

4 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/