Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

roztomilyclovek

8. 4. 2011 13:57
Alealeale

jestliže někdo mohl dělat začátkem 50. let policajta, tak musel bejt komouš. Jestliže někdo mohl nosit zbraň, musel býti prokádrován. Pokud vím, policajti byli příslušníky ozbrojených složek a skládali přísahu že buduo nasazovati i své životy pro drahou rodnou stranu a sociálistickou vlast. Vy rady neustále melete fantasmagorie o bezbranných lidech. Kolik takových bezbranných lidí poslali komouši v procesech na smrt? Ať se vám to s vám podobným líbí nebo ne, tady nebyl čas na milosrdenství a tím spíše s exponenty režimu pro který milosrdenství bylo a je nadávkou. Příklad: skupina lidí chtěla emigrovat v letadle. Spoutali fízla který to letiště hlídal a slečna ze skupiny tomu hajzlovi povolila pouta. Výsledek? Fízl střelil několik z nich do zad, zbytek skupiny skončil na popravišti. Až nám tady zase budete kázat o morálce a vrazích, tak si napřed laskavě sežeňte informace, co se v této zemi dělo, kdo a za jakým účelem tuto zemi zotročil a pak nám tady vykládejte vaše teorie!

0 0
možnosti
JP

johnpeters

8. 4. 2011 13:57
A mně se zas nelíbí,

že píšete tendenčně o věcech,kterým nerozumíte ani z pohledu tehdejší polit.situace,ani z důvodu cizího národnostního původu.Starejte se o Vaše opravdické vrahy-fanatické náboženské teroristy!:-/Rv

0 0
možnosti
OK

iacobau

8. 4. 2011 13:57
Etický problém

Máte v mnohém pravdu, ale bohužel se zabýváte jen jednou stránkou věci. Komunistický režim po roce 1948 byl zločinným režimem, podobně jako předchozí nacistický. Boj proti takovému režimu je jistě legitimní, přesto chování Mašínů je v mnoha ohledech problematické. Snad mám pro ně omluvu v kontextu toho, co prožili během svého dospívání. Ale vadí mi jejich neschopnost sebekritiky a velmi jednostranné černobílé vidění.

0 0
možnosti
JR

Jan Ruzicka

8. 4. 2011 13:56
To byste nepochopil.

0 0
možnosti
Y

Yarda.

8. 4. 2011 13:50
Vůbec nejde o bratry Mašíny.

Jen se skrze ně chtějí zviditelnit zkrachovalí politici.

0 0
možnosti
R

roztomilyclovek

8. 4. 2011 13:48
Milý Hassane!

0 0
možnosti
JW

Ianw

8. 4. 2011 13:47
ale

A vyznamení pro vrahy Horákové a další politických vězňů jsou v pořádku?

0 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/