Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

Draggo

8. 4. 2011 15:03
no ale uznejte,

ze proti musulmanum to stejne byli zabari a lidumilove. zadne pizlani hlavy za ziva, zadne zprzneni mrtvol, zkratka nuda, nuda, sed, sed.:-P

0 0
možnosti
H

hoky

8. 4. 2011 14:48
jeden dotaz

Kolik členů rodiny a příbuzných se vám nevrátilo z komunistických lágrů?

0 0
možnosti
V

vipeeer5

8. 4. 2011 14:55
Re: jeden dotaz

O tomhle neví zcela evidentně nic, spíše by bylo na místě se zeptat kolik příbuzných se opásalo bombou a zabilo několik desítek nevěřících psů včetně sebe....

0 0
možnosti
V

vipeeer5

8. 4. 2011 14:45
Vyznamenání

Víte Hassane my už se s tím v zemi nějak vyrovnáme, ale vy se zkuste raději věnovat svým teroristickým spoluobčanům, protože o tomhle nevíte zcela nic.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 4. 2011 14:48
Re: Vyznamenání

jak teroristickým???? Pár našich soudruhů z Kaidy udělalo nějaké přehmaty. Na ideové oprávněnosti a bezúhonnosti našeho záměru to ale nic nemění. Alláh Akbar.;-DR^

0 0
možnosti
P

por.Dub

8. 4. 2011 14:45
Ono se to

lehce odsuzuje, posuzuje. Byla to doba rudého temna.Rudí veřejne vyhlašovali boj a následně zničení všeho co není červené. Múžou  býti rúzné pohledy, ale pravdou je, že bratři Mašínové  nečekali až je zavřou  do lágrú a nebáli se použít zbraň. Měli odvahu, kterou bohužel  mnozí neměli. :-P

0 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

8. 4. 2011 14:58
Re: Ono se to

Co je odvážného na podříznutí bezbranného člověka, který má ruce svázané za zády?

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 4. 2011 14:43
možná, že ani každý voják wehrmacntu u Stalingradu

nebyl padouch......ale netroufl bych si ty, kteří se proti nim bránili označit za vrahy.

Někdy je to prostě smůla.......být policajtem v komunistickém Československu mělo spoustu výhod.....jo a i pár nevýhod. Jako vše. Je to ozbrojená složka zločineckého režimu.

Nelze nejdříve prokádrovat jestli je to hodný policajt, než použije násilí.....policajti taky nekádrovali prchající přes hranice.....běžels? tak kulku do tebe. Tak proč ne naopak?

0 0
možnosti

elwara

8. 4. 2011 14:48
Re: možná, že ani každý voják wehrmacntu u Stalingradu

oko za oko, zub za zub? To pak bude místo "spravedlnosti" jenom všude plno mrtvol :/ Taky bych chtěla upozornit, že podle toho, jak jsou události vylíčené v článku, se Mašínové a jejich skupina proti nikomu nebránili, ale prostě a jednoduše ty lidi podle přepadli a chladnokrevně zavraždili. To je trochu něco jiného, ne?

0 0
možnosti
JV

Jan Vosáhlo

8. 4. 2011 14:36
A co služební přísaha?

Dobrý den, zamyslel jste se nad tím, že příslušníci represivních složek státu (tudíž i policisté) skládají přísahu (či slib), že budou bránit tehdejší socialistickou vlast? Vždyť každý policista přímo přísahal, že bude bránit režim se zbraní (nehážu všechny tehdejší policisty do jednoho pytle, jako špatné, ale toto je fakt.)

A odboj proti nemorálnímu a zločineckému režimu je vždy ospravedlnitelný. Komunismus nebyl nějaká abstraktní myšlenka na papíře, ale měl spoustu pohlavářů a přisluhovačů, kteří "ho uváděli v život".  Pokud někdo nastoupil k policii, rozhodně, přísahal bránit režim. Museli potom tedy počítat s tím, že budou konfrontováni s odbojem.

Nemohu s Vámi souhlasit, místo abychom hledali národní hrdiny a oslavovali odvahu a "ne-přizdisráčství" lidí kteří riskovali vlastní životy, tu neustále hledáme co kde udělali špatně.

Kéž by tu v tehdejší době bylo víc takových lidí, kteří se nemohli hrbit sami před sebou v tehdejším režimu a měli odvahu s tím něco udělat.

0 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

8. 4. 2011 14:54
Re: A co služební přísaha?

1.) Vysvětlete mi, co lze na těch naprosto zbytečných loupežných vraždách 3 lidí považovat za odboj proti nemorálnímu a zločineckému režimu? 2.) Co je hrdinského na podříznutí člověka, který má ruce svázané za zády? Za hrdiny a bojovníky proti komunistickému režimu bych je považoval tehdy, kdyby se např. pokusili o atentát na Klementa Gottwalda.

ps. S Vaším stylem uvažování bychom za pár let mohli in memoriam vyznamenávat také vražedkyni Olgu Hepnarovou - vždyť svým teroristickým činem dle svých slov ostatně také bojovala proti tehdejší společnosti..

0 0
možnosti
JJ

jonatan66

8. 4. 2011 14:17
Máte právo...

... na názor že člověk nemá bojovat se zbraní v ruce proti zločinným režimům. Takže by jste také mohl napsat něco o těch buržoázních anglických hrdlořezích Gabčíkovi, Kubišovi a spol. :-/

0 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

8. 4. 2011 14:24
Re: Co má společného vražda 3 lidí s bojem proti režimu?

Vysvětlete mi co má společného zbytečná vražda 3 lidí s bojem proti zločinnému režimu?

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

8. 4. 2011 14:06
a těch vražd nevinných vojáků wehrmachtu

a nevinných příslušníků SS, kterých se terorističtí zrádci Protektorátu dopustili, a nějaký pitomec je za to dokonce vyznamenal a oslavoval. Vemte si, dokonce pana Říšského protektora Heydricha ti teroristé zavraždili. A to mají drzost říkat si odboj nebo partyzáni, hroooozný.

A nedávno šel dokonce v kinech film, který takovéhle hrůzy glorifikoval, Hanební parchanti se to jmenovalo, a tam jeden bídák umlátí bezbranného příslušníka SS klečícího na kolenou baseballovou pálkou proto, že ten válečný hrdina odmítne prozradit kde jsou ostatní bojovníci Reichu.

0 0
možnosti
F

ftdolton

8. 4. 2011 14:03
Njn,

když nemám argumenty, tak útočím na autora.

0 0
možnosti
K

kelev2.0

8. 4. 2011 13:59
Allah Akbar !!!

ze jo

0 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/