Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dampfer

2. 3. 2011 22:06
A tak asi

až vaší matce nebo přítelkyni strhne řetízek z krku cigán, až vašemu potomkovi v základní škole zcizí cigán mobil a vás zmlátí a okradou až se budete vracet třeba z divadla--- pak vás ta utopie přejde.

Kdykoli vidím mladé borce na ulici, povykují a nesou různě popsané hadry, vždy jsem svědkem toho, že pravice projde v klidu, sem tam zarecitují nesrozumitelný parol, ale jejich nepřátelé anarchisti a bolševíci řvou, házejí šutry a molotov.koktejly, rozbíjejí a zapalují auta, někdy i rabují--- takže co je lepší ???

0 0
možnosti
W

Wabo

2. 3. 2011 21:41
Obrovské ambice Tomia Okamury, obří populismus a český volič

Tomio Okamura je především člověk nebetyčných ambicí. Nic jiného v tom nehledejme, i když to jeho postoje, výroky a názory absolutně neomlouvá, jen vysvětluje. Tomio Okamura to svými nespornými schopnostmi prodávat sám sebe dotáhl na mediálně velmi známou osobu. Domnívá se, že to z něho dělá vážného kandidáta vysoké politiky. Intelektuálně sice nevyniká  (ovšem, přiznejme si, pro vysokou českou politiku to není nutně nevýhoda, ale naopak právě výhoda!),  takže do politiky neproniká neprůstřelnou argumentací, ale ryzím populismem. Od loňského léta populismem srší, a navíc přidává grády.

Není chybou Tomia Okamury, ale průmrného českého voliče, že ho populismus do vysoké politiky skutečně dostat může.

0 0
možnosti
RK

peanutka

2. 3. 2011 22:35
Re: Obrovské ambice Tomia Okamury, obří populismus a český volič

R^R^R^

0 0
možnosti
H

hejtmi92

2. 3. 2011 21:35
Rasista je ten, kdo uznává rasismus jen proti menšinové rase

Situace v našem státě je taková, že když Čech zabije cikána, je to hned rasově motivovaná vražda, pokud ale cikán zabije Čecha? Myslím, že problému s cikány je v ČR víc než dost. Jsou to takoví klíšťata, jsou jako paraziti, kteří vysávají zbylou čistotu z našeho státu. Dělají problémy, bordel a zastrašjí lidi svým hrubým a neetickým jednáním. Jako vrchol považuji to, že přestože většina z nich má české občanství, neumí se ani správně podepsat, natož napsat větu bez chyb, nebo ji alespoň správně řict. !!

0 0
možnosti
RK

peanutka

2. 3. 2011 22:36
Re: Rasista je ten, kdo uznává rasismus jen proti menšinové rase

Hm, to mi připomíná nsdap....

0 0
možnosti
R

rizo4

2. 3. 2011 21:30
srovnani

2 lide s ne uplne ceskym puvodem, hassan a okamura, jeden v cechach patrne oblibenejsi nez druhy, jeden z vyspele kultury, prinasejici svetu zejmena technicky pokrok, druhy z barbarske kultury prinasejici terorismus a problemy

0 0
možnosti
FB

paltt

2. 3. 2011 22:07
Re: srovnani

R^

0 0
možnosti
J

Jst1951

2. 3. 2011 21:29
Ty cikánský advokáte

udělej si pořádek mezi cikánama a potom můžeš radit. Dokud cikáni budou takový, jací jsou, budou loupit,mlátit lidi a již se rodit s nataženou rukou, pak nikdy nebude tady klid;-O!!

0 0
možnosti
R

rizo4

2. 3. 2011 21:26
pechanec

o vine pechance vazne pochyboval i zmocnenec rodiny obeti a anarchista, divne ne?

0 0
možnosti
P

p555

2. 3. 2011 21:25
autore...

clovece, a jiz se vas nekdo nekdy zeptal, zda jste normalni...? jo? ze ne? a curate rovne?

0 0
možnosti
CR

CD ROM

2. 3. 2011 21:03
Tenhle článek je pomatený blábol

pomateného multikulti. Negerštější než negr, jinak se to nedá nazvat.:-PRv

0 0
možnosti
L2

Lanta 2004

2. 3. 2011 21:03
Pan Okamura mě osobně velmi zklamal

Toho pána jsem vždy měl za profesně velmi úspěšného,inteligentního a pracovitého člověka. Bohužel svými posledními názorovými veletoči u mě ztratil nadobro veškeré  sympatie.

:-/Rv

Autorovi karma. R^

0 0
možnosti
OK

Kurri22

2. 3. 2011 22:59
Re: Pan Okamura mě osobně velmi zklamal

Ty blogy mu snad neubírají na profesní úspěšnosti a pracovitosti, ne?

0 0
možnosti
A

alikedu

2. 3. 2011 20:35
antifašista?

nemám rád antifašisty ve státě, který praktikuje mnohé z fašistických výdobytků formy vládnutí respektive panování.

Anti - jakékoli - jsou většinou ultralevicoví naivní, nepříliš inteligentní jedinci, s málo vyvinutým sociálním cítěním, které nahrazují "přesvědčením a jednoduchými hesly", nahrávající vodu na mlýn lidem typu Paroubka, Šloufa, Filipa a Grebeníčka. Což je většinou i paradoxní. Samozřejmě i antikomunista je nesmysl. Být prostě anti je symptomem naivity a velké osobní nezralosti člověka neschopného a neochotného nahlédnout na události v jejich komplexnosti a i komplikovanosti. Právě zjednodušující vzorce jsou tou největší tragédií všech populistů, kam lze jistě autora článku - jinak také dobrodruha, fotografa a antifašistu jistě bez větších problémů zařadit.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/