Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
U-LVM

Urb - Ledorubom v Meksike

3. 3. 2011 0:57
Krásný spor mezi dvěma míšenci,

Kde Tomio svou vlast, kterou si za svou zvolil, na první pohled miluje a proto to s ní myslí, jak nejlépe umí a případ tohoto autora, který by si nejraději svou odlišností vydělával, vydíráním a demagogií.

0 0
možnosti
MW

mysak_25

3. 3. 2011 7:40
Re: Krásný spor mezi dvěma míšenci,

R^R^

0 0
možnosti
D

dwaltr

3. 3. 2011 0:01
Pane Hassane, nikdo Vám nebere, že jste u nás doma.

Už ale, prosím Vás, tu okenu nepijte.. nedělá Vám dobře.

Bohužel, musím opakovaně konstatovat, že štěkáte do tmy a jste, lidově řečeno, mimo mísu.

DS není zakázaná, byla jí zrušena registrace u MV a proto se transformovala, čistě kvůli volbám..

Pro ostatní Vaše "případy".. asi se budete divit, ale presumpce neviny pořád platí a někoho kriminalizovat je možné až po přestoupení zákona, jinak má dotyčný pomluvou dotknutý právo požadovat satisfakci.. atd. atd.

Škoda slov a to jste docela fešák, s přiměřeným čelem a nadočnicovými oblouky. ;-€

0 0
možnosti
RN

regina1

3. 3. 2011 8:20
Re: Pane Hassane, nikdo Vám nebere, že jste u nás doma.

;-Ddobře odlehčeno

0 0
možnosti
PP

Polemik

2. 3. 2011 23:50
Okamura o rasismu ví své

Jistě se s tím setkával v Japonsku i tady.

Zároveň je ale příkladem, že slušní příslušníci jiné rasy jsou osobami chtěnými, zatímco neslušní příslušníci "domácí rasy" jsou nechtění.

Pokud jde o NS, taky mám o ní své pochybnosti...ale těžko někoho chytat na tom, že navrhuje "podporovat vystěhování" osob, které by o to projevili zájem.

0 0
možnosti
D

dwaltr

3. 3. 2011 0:06
Re: Okamura o rasismu ví své

Pan Okamura nám a hlavně panu Hassanovi jistě rád vysvětlí rozdíl mezi harakiri a seppukou.. to je ale hloupost ve srovnání s tím, že pan Hassan má zásadnější problémy s chápaním světa.

0 0
možnosti
WG

marwill

2. 3. 2011 23:28
nsdap

Proč do toho motáte příklad s NSDAP? To jako preventivně zakážeme, resp. nebudeme povolovat řádně zaregistrované strany jen aby to náhodou nedopadlo jako s NSDAP? Takhle jste to myslel?

0 0
možnosti
MU-WC

Mr. Unbelivable - War Clone

2. 3. 2011 23:06
Pěkné

Pěkné. Pan Hassan si asi zasedl na texty Tomio Okamury a hledá v nich něco, co v nich není. Jak tady níže někdo uvádí - Tomio píše ve stylu "A co když je to jinak?" a občas k tomu používá i trochu extrémnější příklady. Já osobně jej považuji za kvalitnějšího (nebo jak jinak to nazvat) vlastence, než většinu "pravých" Čechů - nebojí se zamýšlet nad některými problémy nahlas, přičemž umí poukázat i na tu odvrácenou druhou stranu mince, kterou mnozí nevidí a další ji ani vidět nechtějí. Pan Hassan je o poznání přímočařejší - najde si dvě tři věty, vytrhne z kontextu a pitvá a pitvá, až vypitvá..... co vlastně? Asi si plní nějaké vlastní ambice, nevím. Ale demagog je to kardinální... Jestli on se pan Hassan nechce svým blogem "propsat" do vrcholové politiky! :-P

0 0
možnosti
OK

Kurri22

2. 3. 2011 23:57
Re: Pěkné

Ano, problém není v textech Tomia Okamury, ale v tom, co se v nich pan Hassan snaží najít.

Bohužel někteří lidé nechápou, že tolerovat něčí názor neznamená s ním souhlasit. Bohužel se s tím často setkávám i osobně. S tímto překrucováním.

0 0
možnosti
JS

chest.rockwell

2. 3. 2011 23:05
Píšete dobře

R^

0 0
možnosti
MR

Natramn

2. 3. 2011 22:54
Dobrý článek...

... ale jako vkusná tečka a potvrzení pravdivosti články pana Okamury :-)

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

2. 3. 2011 22:53
no, nevím, kdo páchá harakiri

Třeba ohledně zakázání NS - vy tvrdíte, že formálně a dle zákonů bylo vše v pořádku, ale přesto bylo dobře, že byla zakázána. To je podle vás v pořádku? K čemu potom zákony a pravidla jsou?

Já tvrdím, že další strana, která propaguje totalitní ideologii potlačující lidská práva a svobody stále existuje a dokonce je v parlamentu - ano, KSČ(M). To je podle vás v pořádku? Že nepíšete proti ní?

Dělnická strana byla zakázána z pochybných, formálních důvodů... a tentýž týden bylo zrušení zákazu Komunistické mládeže, která otevřene propaguje znárodňování a násilnou revoluci. To je v pořádku?

Myslím, že za současného stavu, kdy se neposuzují strany objektivně je jediné řešení - dát volnou svobodu slova, zcela bez omezení a nezakazovat či nestíhat nic. Pak ať se ukáže, jaké myšlenky se prosadí. (A ne, nemyslím, že náckové se prosadí... ale ubyde řvounů, co parazitují pouze na tom, že na ně poukazují - od mnoha novinářů, až po Kocáby)

0 0
možnosti
D

dampfer

2. 3. 2011 22:09
Zdá se

že závidíte úspěch, nadhled a smysl pro fair play !!!--- dodávám

0 0
možnosti
.C

..hovoří CML..

2. 3. 2011 22:19
Re: Zdá se

R^R^R^

0 0
možnosti
JN

vecernicek

2. 3. 2011 22:08
Hezká snůška slátanin

1)Pechanec byl odsouzený na základě zmanipulovaného procesu právě na společenskou objednávku, proto že to byl skin s násilnou minulostí. Odouzený navzdory tanalýze DNA a znaleckým posudkům jen na základě prokazatelně śi odporujících lživých svědectví několika Romů. Ti dnes potvrzují že na naléhala policie aby usvědčili právě Pechance

2) Tomio stěží může být rasista - byl by proti sobě

3 )Podstatou jeho článk nebylo přihlášení se k názorům pana Bátora ani Národní strany, napad jen nepravdiátvrzení o panu Bátorovi, který samozřejmě žádný extrémista ani nacista není. Je "pouze" vlastenec. A takéčlověk který své postoje dává hlaitě najevo už od dob komunismu kdy lidé jako autor nebo mnozí novináři drželi hubu a krok Varoval před stigmatizací lidí s jiným názorem. Svoboda sova a názoru je velmi důležitá - v tuto chvíli je ale část občanů umlčovaná a dehonestovaná pod záminkou že jsou extremisté

0 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/