Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZC

Pracant z Chánova

3. 3. 2011 18:25
Odkud sem přitáhl henten hassan ???

Co je to zač, že nám tady dává rozumy ??? RvRvRvRv

0 0
možnosti
JV

Jan Vrana

3. 3. 2011 17:42
Antifasista?

Takovi lide jako vy umoznuji svou selektivni slepotou nastup opravdoveho fasismu. Pokud mate mozek, tak ho aspon na chvilku zapnete a laskave si to uvedomte. 

0 0
možnosti

martinxz

3. 3. 2011 15:26
Hassane ty jsi vážně ujetej

Sám se chováš jak fašista a lidi jiného názoru bys nejraději věšel. Máš už asi úpně vypláchlej mozek od českých masmédií a zapomněl jsi o čem je skutečná svoboda a demokracie. Nevážíš si svobody slova. Povyšuješ se nade všechny a myslíš si, že máš více rozumu než všichni kolem tebe. Máš totalitní manýry - je mi z tebe špatně!

0 0
možnosti
JZK

Leva

3. 3. 2011 15:25
Okamoura!

Také mně není moc po chuti pan Okamoura, hlavně když slyším jeho hlasový přednes. Jeho odporný slang je nesnesitelný, může to být tím, že si češtinu plete nářečím Ua-tego z okolí japonské Nary. Také si myslím, že zbytečně šlape na tenký led problematiky cigánských Rómů. Co kdyby se rozepsal o vraždách a znásilnění v provedení japonských kmánů za období 2. světové války, které páchali na civilistech Číny, Koreje, Indočíny a Oceánie. Určitě by k tomu získal dostatek podkladů a bylo by mu to mnohem bližší.

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

4. 3. 2011 2:21
Re: Okamoura!

to je vtip?

0 0
možnosti
OSCZ1

obejmi svého censorka za 14,90,-

3. 3. 2011 14:42
to jsou teda argumenty

Tak, když je strana oficiálně zaregistrovaná, ačkoliv je její program protiústavní, tak je asi chyba někde jinde, než u strany samotné, ne? 8-o

Já prostě nechápu tohleto moralizování a kritiku namířenou tímto naivním směrem. Proč se staráte o Okamuru, či prohnilost politického programu?? Pokud se vám zdá ta která strana protiústavní, tak se obraťte na policii, kritizujte vládu, ministerstvo......  a neplkejte stokrát provařená moudra o zločinnosti NSDAP apod. Rv:-/

0 0
možnosti
(AV5)

( antimultikulturista vz. 58 )

3. 3. 2011 14:44
Re: to jsou teda argumenty

kdyz oni tihle multikulti ubozaci neumi nic jinyho, nez trapne plivat...  ;-DRv

0 0
možnosti
P

Páter

3. 3. 2011 12:54
Zajímavé čtení ....

autorovi a všem diskutujícím bych doporučil k přečtení článek prez. ČR pana V. Klause ze dne 27.2.2011, které zveřejnil server Novinky dne 28.2.2011 :

http://www.novinky.cz/domaci/226338-vaclav-klaus-mala-ceska-hilsneriada-aneb-dalsi-pripad-diktatury-politicke-korektnosti.html

;-)

0 0
možnosti
L

Lewis

3. 3. 2011 14:30
Re: Zajímavé čtení ....

Zajímavé:"pana Bátoru osobně neznám, že jsem s ním nikdy přímo nemluvil (ani jsem si s ním netelefonoval, ani nedopisoval), dokonce jsem od něho nikdy nečetl žádný jeho text"..."Vím pouze to, že je to hluboce konzervativní, autenticky pravicový člověk".

Z toho mi vyplývá několik možností:

a) VK si vytváří názor o lidech, se kterými nikdy nemluvil, neviděl, nikdy od nich nic nečetl (špatně)

b) VK dokáže v deseti vteřinách zapomenout, co řekl v předchozí větě (špatně)

c) VK je jasnovidec a nebojí se to přiznat (dobře, pokud je to teda pravda:-)

0 0
možnosti
L

Lewis

3. 3. 2011 11:44
Populismus

To je úplně jednoduché, p. Okamura se chce dříve nebo později, spíše dříve, prosadit v politice, tak holt už teď se těmito populistickými články snaží dostat do povědomí i podvědomí, jako ten rovný a přímý chlapík, který všechna ta naše trápeníčka vyřeší. Tak to beru a do jisté míry i chápu.

Ale označit Pechance jako člověka odsouzeného předem na doživotí, bez šance na obranu jen tak nehorázná lež a ubohost, že to neberu v jakémkoli kontextu.

0 0
možnosti
HP

DollyBastard

3. 3. 2011 12:01
Re: Populismus

Vidim to uplne stejne. Clanky jsou jako by je psal nejaky stroj, do ktereho nekdo nasypal popularni temata jako politicka nekorektnost, totalita evropske unie ci neprizpusobivost romu a vuala - lidi se po tom muzou utlouct.

0 0
možnosti
ZVH

zly vyrustek hugo

3. 3. 2011 11:19
Ta posledni veta je legracni

proc by se mel Okamura vubec zabyvat nejakym Hassanem? Dovedete si vymyslet nejake sve tema a to dal sirit, resit nebo se jen umite vymezovat oproti, podle vas, snadnym tercum, jako je misenec, ktery detstvi stravil v decaku? A co cert nechtel, toto nechtene decko je uspesny podnikatel, relativne oblibeny ve sve nove zemi a jeho jedina chyba je, ze ma svuj nazor, ktery zhusta koresponduje s minenim vetsiny a to, ze parazitismus jednoho etnika uz prekacuje vsechny meze a jeho statni podporovani maximalne tak rozdmychava mezi obyvateli vasne. Jak je hezky videt na Vasi posledni vete ;-D Ja jsem taky rasista NO A CO?

0 0
možnosti
(AV5)

( antimultikulturista vz. 58 )

3. 3. 2011 11:46
Re: Ta posledni veta je legracni

R^R^R^

0 0
možnosti
JC

Leonidas

3. 3. 2011 11:18
Ismus

Rasismus je přirozeností člověka. Integrujeme-li po americkém vzoru několik etnik nebo kulturních či náboženských celků dohromady, vzniknou přirozeně segregované územní celky. Nikoliv nařízením shora, ale prostou lidskou přirozeností. Je vlastně velice arogantní častovat se pojmenováním "rasista" v takovém smyslu, v jakém to předvádí autor článku. Jeho přístup je totiž v tomto smyslu nejvíce rasistický. Když to přeložím, předpokládá nadřazenost své rasy nad ostatními. Pikantní je, že tak spílá panu Okamurovi, což by mohlo být, dnešními eufemisty, chápáno jako rasistický útok...

0 0
možnosti
KBD

Křišťálová briketa dnes

3. 3. 2011 11:01
Jsem rasista

vidím totiž rozdíly mezi rasami. Např. černoch se mi zdá celkem dost hnědý proti např. eskymákovi. :-P

0 0
možnosti
JC

Leonidas

3. 3. 2011 11:20
Re: Jsem rasista

R^ Přesně. To přece neznamená, že půjdu někomu ubližovat...

0 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/