Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hans194

4. 3. 2011 18:36
Hassan

Panebože přestaň už tu psát ty nesmysly, meleš uplně z cesty. Ty to asi nemáš v hlavě v pořádku co. Běž si vylevat srdíčko někam jinam, třeba k tvým stejně přitroublým kamarádům. Na to, že máš druhý nejčtenější članek týdne, máš dost malou karmu, proč asi že?

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

4. 3. 2011 18:17
Pan Okamura u většiny

"společnosti" naopak zabodoval. Jestli se u někoho znemožnil, tak jenom u politkorektních kruhů a salonních "humanistů", kteří by bojovali jako lvi za "lidská práva" kohokoli, pokud to ponese a hlavně pokud bude  možné ten "boj" i "pomoc" plně financovat penězi zkonfiskované "reakcionářům".

0 0
možnosti
A

Altera

4. 3. 2011 14:56
blbost

Vůbec nic jste nepochopil.

0 0
možnosti
D

Darkwolf

4. 3. 2011 14:58
Re: blbost

R^

0 0
možnosti
D

Darkwolf

4. 3. 2011 14:55
Ad2

Závěry od člověka, který se sám prezentuje jako antifašista jsou k ničemu. Proč?

Za prvé nacismus (nacionální socialismus) se nerovná fašismus. Prosím vás ,aby jste si doplnil vzdělání. Jde o dvě rozdílné ideologie.

Je sice od vás chválihodné, že se snažíte společnost upozornit na riziko přílišné generalizace, ale pravdou je, že vaše poznatky a z nich formulované názory vychází ze zdrojů jako je wikipedie. Chcete-li se stát kvalitním blogerem s fundovanými názory a postřehy je opravdu nutné, ABY JSTE SI DOPLNIL VZDĚLÁNÍ A POUŽÍVAL FUNDOVANÉ ZDROJE!

0 0
možnosti
MK

desivec

4. 3. 2011 14:50
Pechanec sedí - so what?

Co tady pořád řešíte? I kdyby Pechanec toho cikána nakrásně nezabil, tak to nic nemění na tom, že je to násilnický primitiv, a pro všechny je jen dobře, že sedí v chládku.

0 0
možnosti
PS

Balů

4. 3. 2011 15:35
Re: Pechanec sedí - so what?

Pechanec je asi násilnický primitiv, ale každému co jeho jest. Čili každý má sedět za to co udělal. Tím nechci říct že je neviný, ale tak jako Kájínek byli odsouzeni předem, protože bylo třeba někoho předhodit.

0 0
možnosti
D

Darkwolf

4. 3. 2011 14:49
Fabulujete a neumíte

analyzovat psaný text. Přečtěte si ješte jednou text pana Okamury a zkuste nalézt pointu celého vyjádření.

ale abych byl konstruktivní uvedu protiargumenty na vaše vyjádření.

ad 1) pan Okamura se pozastavoval nad mediální štvanicí a nad tím, že "rosudek lidu" byl vyřknut mnohem dříve než došlo k řádnému stání u soudu. To so píšete vy, pan Okamura v textu nezmiňoval.

ad 2) NSDAP? Opravdu? Žijeme v liberální demokracii, prosím prostudujte si výklad slova demokracie, slova liberalismus a ústavu ČR (v tomto bodě vás omlouvá váš nečeský původ

ad 3) Snažíte se rozlousknout problém multikulti, imigrace a cikánské otázky v pár větách. To co se zatím nepodařilo mnohem lepším expertů než jste vy. Prosím prostudujte si občanský zákoník ČR a ústavu ČR a zvažte morální a etickou rovinu tohoto problému.Nejste čech a proto nejste dostatečně kvalifikován vytvářet závěry odhledně ryze českého problému.

0 0
možnosti
MK

sarumánek

4. 3. 2011 18:57
Re: Fabulujete a neumíte

ad 1) Takoví jsou prostě lidé. Uvažují nezávisle na základě dostupných informací a vytváří si názor. Nebo je snad podle vás zcela nevinný po "mediální štvanici" například Gross nebo Barták, přestože nedošlo k "řádnému stání u soudu"? Nebo ještě lépe - Mrázek?

ad 3) Nejde o žádné "rozlousknutí". Jde o celkem správnou analýzu nenápadně rasistického textu, který se tváří, jako by takový vůbec nebyl. Klasická taktika - tvářit se v podstatě jako lidumil a přitom kritizovat nějaké etnikum jako celek a mluvit o jeho vystěhování (nikoliv jednotlivců) na základě příslušnosti k jisté rase. Ano - to prostě je čistý rasismus. 

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

4. 3. 2011 2:18
blogere, lzes

vetsina cikanu, kteri u nas ziji, jsou imigranti.Po valce jich u nas zustalo zhruba 600.

Pokud se ti nezda neskodna a dnes uz neexistujici Narodni strana, proc se z duvodu objektivity nepustis do zlocinecke organizace komunistu, ktera u nas existuje az moc?

0 0
možnosti
M

Mastodont

3. 3. 2011 21:12
Plechanec?

Plechanec .. to je ten, o kterém i Klára Samková píše, že je obětí naší justice?

Svého času jsem se dozvěděla velmi zajímavé podrobnosti o vraždě Roma Oty Absolona ve Svitavách.Za tu byl odsouzen jistý Plechanec. Podle mých vědomostí to prostě neudělal - čímž neříkám, že by mi byl sympatický, ba že bych si o něm nemyslela něco ošklivého. Ale i když si o něm třeba myslím, že je blbec (a hůře) to neznamená, že má sedět za vraždu, kterou nespáchal. Bohužel k jednání s jistými osobami, o kterých byste si v životě nedokázal představit, že bych si s nimi mohla sednout za jeden stůl (ostatně i mně byla tato představa velmi vzdálena došlo až poté, co byla veškerá šetření a mimořádné opravné prostředky vyčerpány, takže nebylo v čem a jak zastupovat.

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/klara-samkova-vesela-.php?itemid=1430

0 0
možnosti
M

Mastodont

3. 3. 2011 21:32
Re: Plechanec?

A ještě tady je zajímavé čtení:

http://www.blisty.cz/art/38635.html

0 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

3. 3. 2011 18:49
0 0
možnosti
PH

Azbestus

3. 3. 2011 18:48
Jen trapné a sebestředné...

Závist Hassane, jen závist z vás mluví o tom, že nikdy nebudete Okamurovi sahat ani po podrážky.

Tak se snažíte Ujlovsko/Kocábsky na sebe upoutat pozornost-oni dva už jsou ale taky v čudu....jako vy.

0 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

3. 3. 2011 18:57
Re: Jen trapné a sebestředné...

Pane Hahne, co bych měl Okamurovi závidět?

Snad ne Ty jeho populistické názory, hraničící s hloupostí, kterými se lacině a za každou cenu snaží získat sympatie davů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/