Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkné fotky, karma a R^. K ostatnímu se moc vyjadřovat nechci, jen mne fascinuje kdy tento dav na otázku " jste ovce?" zabečí sborově " néééééé" a ještě si účastníci o sobě myslí, že Oni jsou Ti, kteří vědí, Ti kteří bojují za svobodu atd....tak to mne vždy ;-D;-D;-D

9 1
možnosti
Foto

Dobrý den, děkuji. VH

1 0
možnosti

I47v14a74n 91M86i13n47á33ř

9. 3. 2021 10:54

Obzvláště pikantní byla ta hrdinská dáma - ála "Národní třída 1989" ostentativně klečící s rozpjatými pažemi před policajty.

4 1
možnosti
Foto

Prohlédl jsem si fotky. I když bych se ani jedné z demonstrací nezúčastnil, protože tam byli lidé, se kterými nechci mít nic společného, tak přesto nelze účast na demonstraci nikomu zakázat. Slušná policie tu má být jen proto, aby zabránila nějakým výtržníkům demonstraci zneužít, např. aby neničili nějaký majetek a tak.

Obecný důvod demonstrací je pochopitelný. Vláda selhává už rok (včetně tzv. odborníků) a neblahou situaci má plně na triku. Od samého počátku řeší zanedbatelné problémy, ale neumí jít k podstatě věci.

Policie - obecně selhává také. Tam, kde má opravdu zasáhnou, se bojí vkročit a mírou objasněnosti zločinů se chlubit nemůže. Ale předvést se honěním běžkařů na Jizerkách nebo "pacifikováním" demonstrantů - na to je kalibr. Klasická ukázka neprofesionalismu.

8 4
možnosti
Foto

Zajímavé záběry, i když já si je zkoumám asi úplně z jiného hlediska, více bloumám svou fantazií. Jen u kočárku moje fantazie končí, tohle bych prostě neuměla, vzít dítě na takovou procházku..... . Děkuji R^

3 0
možnosti
Foto

To máte pravdu, neadekvátní zásah policie se dal předpokládat. :-P

2 2
možnosti

Pěkná fotoreportáž R^ A druhá fotka pro pana Chocholouška.

2 0
možnosti

Řvaní půl metru někomu před obličejem není pokojné vyjádření názoru a je v zájmu těch pokojných demonstrantů, aby byli od takových agresívních individuí odděleni.

15 2
možnosti
Foto

Tak tam ten obličej nestrkejte. ;-D

0 4
možnosti
Foto

Je vidět kdo dnes u policie slouží. Když sečteme státní a městskou tak je jich více než za komunistů. Klečet někomu na obličeji to je na vyřazení ze sboru. Takoví psychopati tam nemají co dělat. Jsme policejní stát.

5 18
možnosti

Ale jděte. Myslíte si, že někde na světě existuje nějaký stát bez policie ..a bez toho, že by policisté museli občas použít donucovacích prostředků (někoho přišlápnout nebo dokonce použít střelnou zbraň)?

Znáte takový stát?;-)

15 1
možnosti

Tak jestli s někým nehnou ani ty záběry, jak policie (ne poprvé) "plní rozkazy" všehoschopných, pak je zapotřebí položit si otázku, jestli takoví lidé, co to schvalují, nejsou stejni násilníci, kolaboranti a zastánci starých pořádků a policejního státu!

Vždyť takhle přece může policie kdykoli zpacifikovat kohokoli z nás pro "přestupek", který si vymyslí! Vy tedy schvalujete, aby se s lidmi takto nelidsky a brutálně zacházelo? Vy platíte policii, aby se takkhle chovala k lidem, kteří nejsou žádnými zločinci, ale kteří pouze využili svého práva vyjádřit svůj názor?8-oK

V roce 1989 jsme při podobných zákrocích oprávněně pískali a vykřikovali "Fuj!", Hanba!", "Gestapo!".... A dnes je totéž v pořádku? Pak z toho jednoznačně vyplývá, na které straně jste Vy, kteří policii za takovou brutalitu tleskáte, i tehdy byli!Rv

5 20
možnosti

Máte naprostou pravdu. Za totality jsem zařil několik zátahů StB a tyto fotografie mi to připomněly.

7 6
možnosti

Nikdo zatim neuverejnil fotky bitych demonstrantu v katalanske Barcelone. Ti demonstruji jenom proti totalite Madridu a Bruselu, takze je brutalita policie v poradku. Sametove jednani nasi policie povzbudi jenom dalsi idioty.

7 4
možnosti
Foto

Samozřejmě, že o nespokojích v Barceloně a jiných španělských městech kvůli uvěznění rappera Pablo Hasela, který byl odsouzen na 9 měsíců do vězení za to, že ve svých textech chválil zakázané teroristické skupiny a na Twitteru kritizoval krále Juana Carlose I, vím. A je mi s podivem, že o protestech v Barceloně česká mainstreamová média vůbec neinformují. Na cestu do Španělska jsem bohužel nesehnal dostatek financí. VH

7 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/