Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jé příznačné, že fotíte většinou demonstrace, kterým fandíte.

0 2
možnosti
JD

J67i19ř40í 48D34a12n86i57š

26. 6. 2020 20:31

Moc hezká fotoreportáž. Mám jednoho kamaráda, který umí také velmi dobře fotit, vystihnout atmosféru místa a zdokumentovat obrazem. Bohužel mě tento talent minul, dokonce jsem ve druhé třídě na základní škole dostal trojku z kreslení na vysvědčení. Naštěstí na gymplu a vysoké škole už jsem kreslit nemusel.:-)

Myslím si, že zdokumentovaná - natočená vražda dokáže vzbudit hodně emocí. A tento policejní zákrok vražda byla. Přesto si na základě svých osobních zkušeností myslím, že většina policistů jsou normální obyčejní lidé. Skoro žádný z nich by něco takového úmyslně neudělal.

Současné demonstrace v Americe jsou ze značné části taky velká přehlídka zločinu. Rabování pouličních obchodů, z nichž většina patří podnikajícím černochům a další černochy zaměstnávají, je vlastně takový zločin proti vlastní rase. Povede to jen k zhoršení sociální pozice černochů v Americe.

2 0
možnosti
Foto

V69í45t 62H26a72s41s51a76n

27. 6. 2020 15:15

Dobrý den, děkuji za návštěvu a také za kultivovaný příspěvek k tématu.  VH

1 0
možnosti
LB

Pane Hassane, a kdy nafotíte recipročně pojatou reportáž na téma, kdy to pro změnu černá část populace "nakládá" té bílé. Jestli snad hledáte inspiraci, mohu vás zkontaktovat s několika svými kamarády kamioňáky. Ti se prý taky nejednou báli o život při svých cestách do Francie, Británie apod. A neútočili na ně bílí imigranti. Policajti tím obrovským parkovištěm sice projížděli, ale báli se vystoupit. Až na tohle téma vyrobíte nezaujatou, objektivní fotoreportáž, pak budete pro mě frajer a rád vám veřejně poděkuji. Ale to asi nehrozí?!?

2 0
možnosti
Foto

V14í34t 88H51a75s18s91a88n

19. 6. 2020 12:55

Dobrý den,

nesledujete mojí práci pečlivě, což ale není můj problém. Již se tak stalo. Například jsem navštívil načerno zřízený tábor ve francouzském Calais, kde žili převážně ekonomičtí migranti toužící se dostat z Francie do Anglie.

Stále ovšem nechápu, proč srovnáváte černošské vysokoškolské studenty žijící v České republice s nepříliš vzdělanými ekonomickými migranty žijícími v zemích západní Evropy. VH

0 0
možnosti
JD

J44a42n 35D33o51u27š63e36k

16. 6. 2020 22:27

Páni, takový vyrvál po světě kvůli jednomu zhasnutému kriminálníkovi.

0 0
možnosti
Foto

V68í54t 34H93a46s91s39a80n

17. 6. 2020 20:50

Domníváte se, že je adekvátní nějakého člověka při zákroku zabít jenom proto, že je to je bývalý kriminálník?

- Když ho policisté zatýkali, tak navíc nevěděli o jeho kriminální minulosti. VH

0 0
možnosti
Foto

teď už čekám, že bude demonstrace s hesly "židi do plynu", jak mohl tenhle děs někdo povolit?

2 1
možnosti
Foto

Dobrý den, osobně lidi nelustruji, jestli jsou Židé. Původ kohokoliv je mi ukradený, zajímá mě, jak se ten který člověk chová. Nicméně se domnívám, že se tohoto protestu proti rasismu zúčastnilo též několik aktivistů židovského původu. Vzhledem k tomuto faktu považuji vaší poznámku za zcela zcestnou. VH

0 0
možnosti
Foto

Nevím, proč se demonstruje v Praze. Nevím o tom, že by se Policie České Republiky dopouštěla podobných věcí jako ta Mineapolliská.

3 0
možnosti
JS

Nemám nic proti nikomu, ale nesmí se mi vlamovat do domu přes zavřené dveře a je úplně jedno jaké je rasy, vyznání atd. rasizmus tady někdo podsouvá jako problém, aby zakryl problém reálný problémem smyšleným.

7 0
možnosti
VK

BLACK LIVES MATTER = rasizmus.

ALL LIVES MATTER!

10 0
možnosti
GK

1/ Musím odkázat na poslední komentář pana Tomského. Nedávám odkaz, neb jde o konkurenci, avšak lze obratem dohledat pod názvem: "Komentář: Agrese proti Západu – Alexander Tomský". Z něho cituji:

"Ideál multietnického národa (...) bohužel pod vlivem identitární politiky multikulturalismu opět rozvrací společnost a vyvolává rasové napětí. Zejména to má na svědomí extremistické hnutí „Na životech černochů záleží”, které sice právem tak jako v tomto případě upozorňuje na problémy policejního násilí, ale zároveň navazuje na neomarxistické a anarchistické hnutí Černých panterů a Malcolma X (...) Je děsivým paradoxem, že antirasistické hnutí vyvolává rasismus a škodí těm, jimž údajně hodlá pomáhat. A co je ještě absurdnější, exportuje rasovou nevraživost a nenávist vůči bělochům a jejich dějinám do Evropy, která zlikvidovala otroctví po křesťanské konverzi Říše římské (313), znovu ve vrcholném středověku, a když přece jen v zámoří opět vzniklo, dokázala nakonec Británie zrušit obchod s otroky (1807) a s použitím své flotily většinu obchodních cest z Afriky přerušit".

2/ Zaznamenal jsem nesouhlasná vyjádření od různých (úspěšných) černochů v USA, kteří sdělili, že "Floyd" (5x vězením trestaný a v době zatčení 3 (!) různými drogami prosycený kriminálník) rozhodně není jejich "mučedník"...

9 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/