Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Roztomilé. Prezidentský kandidát Horáček sbírá podpisy pod transparentem žádajícím jeho vyvlastnění.

7 0
možnosti

Taky bych se na jeho místě tak nesmala:-) aby se nezačalo detailně v médiích probírat jeho zbohatnutí..Rv

2 0
možnosti

Bára Štěpánková a další jsou jak si mimo. Odvolávají se na minulý režim ale to v dnešních podmínkách prostě nejde.

V minulém režimu byly jasně rozdané karty na jedné straně KSČ a na druhé straně lid ...

Dnes je to mnohem složitější neboť zde není jedna strana a jeden nepřítel, ale je zde skupina zájmů a v tom je těžké se vyznat, neboť každá tato skupina má vlastní zdroje, vliv, media, advokáty,vliv na policii, soudy ... a je to vlastně roztříštěný stav bývalé centrální moci, která byla jasně čitelná.

I tohle je demokracie.

Zde je jednoznačné že nelze postupovat a myslet postaru, zvláště když je zde informační trh internet, prostor pro manipulace, kde už manipulace směřují k vlastním blízkým a rodině.

Zde je potřeba se učit jak já říkám informační a časové inteligenci, tedy sledovat jak s daným tématem a v jakém formátu a množství pracuje dané medium, v jaké používá fotografie dotyčného, jak pracuje s tématy, zdroji, jestli neagituje atd.

Lze říci že jsme vstoupili do nové doby, která je nečitelnější a o to více tlačí na rozvoj informační a časové inteligence, nebýt pasivní a pasivně přijímat informace a co více neprojektovat do toho stigma minulosti, totality, neboť dnes je to o zájmových skupinách.

Jediné co tyto happeningy dokázaly je rozdělit společnost a stranit jedné mocenské skupině, tedy vlastně podpořily totalitu, na ose ODS, ČSSD, TOP09 a jejich mocenského pozadí.

2 0
možnosti

Happeningy společnost nerozdělují, jsou reakcí na tuto skutečnost.

0 0
možnosti

Za poslední dny čím více debat v médiích i na internetu ohledně krize vlády a nyní demonstrace dle politiků spontánní, tím více přestávám pochybovat nad prezidentem a Babišem a něco mi tady smrdí. Zdá se mi, že Zeman udělal dobře, že dal krizi čas na vyřešení a odjel do Číny. jinak změny v demokracii se dělají pomocí voleb a ne stávek.

3 0
možnosti
Foto

Díky za zprostředkování atmosféry R^

1 1
možnosti
Foto

V56í26t 50H93a86s17s87a61n

12. 5. 2017 14:37

Dobrý den, ve výše uvedených údajích jsem vycházel ze zprávy ČTK, která citovala svolavatelku demonstrace Šárku Fialovou. Podobné informace přináší i reportáž iDNES:

http://zpravy.idnes.cz/demonstrace-andrej-babis-proc-proto-dbe-/domaci.aspx?c=A170510_170812_domaci_fer

0 0
možnosti

Divím se že jim nevadí ta skutečnost že Sobotka a ČSSD shodil vládu ve velmi úspěšném období a celé to vzniklo na jeho popud, dokonce předběhl vlastní stranu. Vláda má makat a sestavovat rozpočet, dotáhnout zákony ve sněmovně ...

Co je spojuje tak je nízká informační inteligence, práce s tržištěm informací a dezinformací a časová inteligence, to že už v minulosti tento scénář zde byl několikrát použit.

Bohužel ani 100 let nepomohlo k pozvednutí části společnosti aby nesedala na lep různým manipulátorům.

Od zavedení všeobecného volebního práva v 20 letech se začal nebezpečně šířit komunismus, v třicátých letech fašismus, pak totality a dnes se snadno nechávají naočkovat a tíhnout k určitému ideálů. U nás demokracie je vláda ovčonské většiny, proto kdo je úspěšný a šikovný raději odejde do zahraničí, už jich tam je více jak 2,5 mil. Prostě jsme nepoučitelní.

4 2
možnosti

Hle, pan Horáček a další rozjeli prezidentskou kampaň. Takové opravdu spontání setkání.. Chování Zemana je děs, stejně jak chování Sobotky a Babiše (vlastně skoro všech poblitiků), ale tyhle spontáně postavená pódia...tomu snad nevěří nikdo

6 3
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 9,12
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/