Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji Vám za rozhovor.

2 0
možnosti

Děkuji panu Hassanovi za tento rozhovor. Nepřijde mi výbušný, naopak a poprvé Vám dávám karmu, protože jinak se pan Konvička díky cenzuře do médií nedostane.

4 0
možnosti

No, doufám, Martine Konvičko, že tyto řádky budete číst.

Není tak dávná doba, kdy jsem Vás slyšel děkovat paní Volfové, že Vás provedla jako politického prvňáčka do vyšších tříd, abyste se hned v prvním projevu neztrapnil a neznemožnil.

Teď na ni kydáte hnůj; kde se vzala tak rychlá změna, co za tím asi bude?

1 0
možnosti

Řekl bych, že to je věc poznání.

0 1
možnosti
Foto

Perfektně, profesionálně zvládnutý rozhovor.

Naši mainstreamoví novináři a reportéři ČT by se měli učit, jak se dá udělat zajímavý a nekonfliktní rozhovor místo pokleslé protikonvičkovské hysterie.

Karma R^

4 1
možnosti
Foto

Tak jo kluci,jste si pokecali,naštěstí si nemáte co vyčítat..jeden větší pomatenec než druhý,na druhou stranu,Vítku,to bylo asi jediné co se od vás dalo číst a mělo to nějakou rádoby profesionální tvář..až na ten odpad,,za sebe mohu říci,že já jsem obeznámen spíše s odpadem černé barvy,přistoupím li na vaši rétoriku,tak doufám že někdy se zmíníte i o tomhle bordelu..

0 5
možnosti

L30i59b48o56r 58V76a52n72ě34k

7. 10. 2016 12:25

Jak psal Havel v jedné hře:

"To jsou mi paradoxy pane Vaněk".

.

doc. Mgr. Konvička PhD. tu byl odstaven od možnosti psát blogy (na rozdíl od Paroubka, Babiše, Zdechovskéh či několika regionálních politiků, nemluvě o řadě jiných skutečně kvalitních blogeerů...)

.

A kdo ho sem přesto "propasíruje" - známý to sluníčkář a podporovatel muslimské imigrace.

Žasnu.

Jestli on někdo v administraci nemá náhodou dovolenou...

6 0
možnosti

Téda, tentokrát klobouk dolů.

2 0
možnosti
Foto

Jestli se panu docentovi v rozhovoru něco podařilo dokonale, tak jeho popis metod a charakteru Jany Wolfové. Jenže, kdyby se trochu orientoval v oblasti české politiky, nemusel této osobě, tak hloupé naletět. Ale inteligence není zrovna tím, čím Konvička oplývá. Ale to je v pořádku. Těžko by jinak mohl usilovat o podobně postižené voliče. A pan docent opět nezklamal. Už jsem myslel, že se na téma sexu nedostane. Naštěstí tam své oblíbené téma dostal, aspoň v závěru. Je vtipné, když člověk, který má evidentní, těžké problémy v sexuálních vztazích obviňuje z něčeho podobného ty druhé. ;-D

4 4
možnosti
Foto

To byl slušný rozhovor. Ode mne karma.

8 0
možnosti

Nestandartni doba zada nestandartni pristupy, ktere jsou schopni realizovat nestadartni lide ci standartni lide zvladnuvsi nestandartni jednani. Takze lidem typu pana Konvicky pro tuto dobu ano, ano, ano.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS