Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I když jste chtěl spíše vytvořit provokativní fotografie , nezbývá mi než vám poděkovat za pěkné momentky a dokumentaci akce , ze kterých je patrné , že šlo o lehký humor s přídavkem ironie a hlubokou pravdou v kritice ideologie , která hýbe světem . Bohužel většinou za pomocí trhavin a sebevražedných atentátníků. Takže doufám , že příští akci opět tak hezky nafotíte.

2 0
možnosti

K tématu blogu/performance doc.Mgr.Konvičky PhD lze konstatovat, že se mu opět podařilo za minimální náklady docílit slušné publicity.

Nesmyslnost líbání šutru pod černým hadrem tak byla myslícím lidem názorně předvedena.

Dá se to chápat i tak, že líbat přenosné záchody je coby symbol hygieny je na místě.

Přenosné záchody přinesly zdravější poměry na stavby i větší veřejné akce a tak si velebení zaslouží spíš než Kaaba.

3 0
možnosti

Tak jsem se z diskuse dozvěděl, že je všeobecně známo, že muslimové mají negativní vztah k exkrementům. Zatímco my ostatní je asi zbožňujeme. ,,,;-D,,,

2 0
možnosti

Těžko říci, já bych to viděl naopak, s ohledem na to, že před časem namazali výkaly plzeňskou synagogu.

4 0
možnosti
Foto

Těžkooděnci na Konvičku?

To je jako jít s kanónem na vrabce....

2 2
možnosti

Myslím, že ho to docela pobavilo.

2 0
možnosti
Foto

Vůbec nechápu co tam dělala policie a v takové síle. To je klasické vyhazování peněz.

14 0
možnosti

Policie to přecenila,čekala více lidí na podporu Konvičky,pro příště si snad již lépe vyhodnotí,že Konvička je šašek a nula,která v realném světě už nikoho nezajímá....jediným výsledkem takové šaškárny jsou zbytečně vyhozené státní peníze.

4 12
možnosti

No... A teď nám tu zkuste vypočítat, co všechno pozitivního dal islám světu, ať můžeme toho pošahaného Konvičku konečně pořádně dějinně pohřbít. ;-D

19 1
možnosti

A89d22a41m 40P85o47c80h16e

11. 9. 2016 22:25

A já myslel, jaký je ten islám náboženství míru, které se nikdy vůbec nenechá vyprovokovat. Říkal mi to jeden pán s takovou růžovou nálepkou.

13 1
možnosti

M14a62r29t89i79n 89R94a83m

12. 9. 2016 0:18

Sorry - tablet! Mělo to být plus!

1 0
možnosti
Foto

Hezké ženy, lehce odění těžkooděnci, pouze ta provokace tam není nějak vidět. Fotit se vám daří, to už jsem řekl, teď by to chtělo trochu balanc i v nadpisu.

Jsou demonstrace a happeningy, méně veselé, kde se pálí vlajky i figury státníků, vyzývá se ke svržení vlády a nikdo se tím jako provokací nezabývá. Tady provokuje kdo koho?

28 0
možnosti
Foto

V64í62t 60H81a80s19s33a45n

11. 9. 2016 20:41

Dobrý den,

pokud někdo vezme mobilní záchod, přehodí přes něj kus černé látky a stoupne si s tím před ambasádu Saúdské Arábie, tak to působí dojmem jasné narážky na nejsvětější místo všeh muslimů - Kábu, která se čirou "náhodou" nalézá právě v Saúdské Arábii a jedná se o stavbu ve tvaru krychle, taktéž zahalenou černými hedvábnými látkami. Negativní vztah muslimů k exkrementům je všeobecně známý. Právě proto se zde nabízí to, že lidé z IMK nepřímo přirovnali Kábu k Toi Toice, což jasná provokace je, takže titulek je zcela pravdivý. VH

4 15
možnosti

KarmaR^Pokud chce docent Konvička vyvolávat diskuzi tímto způsobem,ať se nediví,že jeho volební preference klesnou.Na jedné straně argument o zbourání betlémské kaple,na druhé straně věčná kritika směrem k performerům a militantním hlupákům,ke kterým se svými aktivitami nevědomky(?) staví.

2 13
možnosti

Karma.Jen nikde nejsou vidět ty tisícové zástupy nadšených "vlastencu" bojujících "za vlast" po Konvičkově boku...pokud kolem Konvičky zbyla jen skupinka 30 podobných fanatiku,mluví to samo za sebe.Přesně takhle dopadl Popelka,nejdřív nadšení na netu a větší demonstrace,potom jen malá skupinka a nakonec zustal uplně sám...oba mají společného i to,že kdo si dovolil kriticky napsat něco jak na Popelku,tak i na Konvičku byl hned "lidem" označen za vlastizrádce....

7 8
možnosti
Foto

Už teď se těším na comeback za 20 let alla Sládek V

0 4
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 9,12
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/