Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ne všichni gayové jsou proti Islámu. Ale jinak karma. :-)

1 9
možnosti
PS

Zato celý islam je proti gayom ;-)

14 0
možnosti
Foto

"Zadržení levicového publicisty Tomáše Schejbala." ...povedená fotka imho R^

3 0
možnosti
Foto

podprahově, pomocí fotek, se snažíte čtenářům podsunout, že odpůrců i neodpůrců bylo na demonstraci tak půl na půl. Přišel jste ale se svou ušmudlanou snahou poněkud pozdě. I média, která IvČRN zrovna nemilují přiznala, že ten poměr byl cca 1000:20

13 0
možnosti
AB

"Zelení Praha 2 podporují přijímání uprchlíků"? Zelení zřejmě chtějí brzy čuchat k zeleni zespoda, až vymřou na přivlečené choroby, proti kterým už Evropané po staletí nemají imunitu.

14 0
možnosti
VS

A já myslela, že umřou na znásilnění a uřezaný hlavy. Nebo možná na šibenici, že?

0 1
možnosti
JJ

Pan Hassan v každém blogu neustále dokazuje, že i kdyby žil třeba 1000 let, tak z něj nikdy novinář nebude. Vždy to bude jen ušmudlaná nicka.

15 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

PK

hassan chodí na demonstrace pouze provokovat ... třeba v brně (i v českých budějovicích a jinde) schválně vrážel do lidí a jen čekal na pohlavek kterej by natočil na kameru jeho poskok kterej chodí pár metrů za ním a pak začal vyřvávat jak byl napadenej českejma rasistama a xenofóbama ... jinej účel jeho účast na každej demonstraci proti islámu nemá i když se to snaží maskovat jako fotoreportáže ...

21 0
možnosti
IR

I97v77a 49R89a90k25o39v23á

2. 7. 2015 9:29

Takže bacha na něho, když se někde objeví.:-/

1 0
možnosti
RS

Islam je ideologie, ktera se da srovnat s Hitlerovym nacionalnim socializmem. Meli bychom se z historie poucit. Jeste neni pozde.

12 0
možnosti
RH

Mezi náboženstvím a politickou ideologií je zásadní rozdíl...

1 3
možnosti
TP

Sakra, pane Hassane, podle těch transparentů, těch zelených tam muselo být jako máku. Skoro se divím, že jste takovým davem vůbec prošel ;-D

18 0
možnosti
AP

Islam nelze udelat hezcim. Islam je jen jeden. A to je fakt. A ty Hasane, nebo jak se jmenujes, to nezmenis, ani kdybys se rozkrajel :D)

8 0
možnosti
LN

...víte...vy...Víte....nechápu dost dobře proč pod titulek uvozující reportáž o demonstraci PROTI islámu.....nastolicujete více než polovinu snímků z demonstrace PRO přijímání muslimských uprchlíků....?????????????

20 0
možnosti
Foto

to je objektivní pohled nezávislého novináře

2 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 9,12
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/