Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane kolego, čekal jsem, že v mých slovech pochopíte slušný náznak toho, že lidem nevadí to, jak vypadáte, ale to, jak se chováte. Už jsem to psal v diskuzi pod předchozím článkem. Zkuste se zamyslet nad tím, co na vás lidem v naší zemi nejvíc vadí. Váš původ to určitě není.

3 2
možnosti
Foto

A jak se teda choval? Psal jste, že se usmíval. Odkdy usmívat se vadí Čechům, natož křesťanům?

1 0
možnosti

je zapřísáhlí ateista... Berte na vědomí že moje narážky či urážky jsou efektované, jde o to podstatné, upozornit na věše debilní kecy ;-) - které mimo jiné odvádějí pozornost od podstaty

0 0
možnosti

Ajo jsi hlavně idiot...už to chápu :-)

0 0
možnosti

teda příznivec p. Hassana nejsem, ale tohle je dost přes čáru a vypovídá to hlavně o Vás

1 0
možnosti

Vy jste neprovokoval? Skoro celou dobu jste stál na kašně a fotil lidem obličeje. Děláte si doma kartotéko nebo co? Proč vás bylo vidět nejvíc a celou dobu jste vyčníval? To nebyla provokace?

1 1
možnosti
Foto

V89í34t 42H37a59s81s71a47n

19. 2. 2015 22:00

Slečno, ona obruba fontány byla jediným dobrým místem, jak vyfotit dav před pódiem.:) 

Snad jste si nemyslela, že budu na demonstraci fotit krajinky?;-)

3 2
možnosti

Já myslím, že se pan Hassan choval velmi, ale velmi provokativně.. Už jen to, že si dovolil na zem položit fotoaparát mě tak rozpálilo, že kdybych byl na místě pana Lošťáka, zavolal bych městskou a nechal mu na ten foťák dát botičku(fotičku). Ne, já nejsem příznivcem IS, ale taky ze sebe nerad nechávám dělat blbečka.. Ten hysterický člověk co po Vítkovi pořvával do mikrofonu a snažil se z něj udělat lumpa, to evidentně nemá v hlavě v cajku a jednal na něčí popud. A tvrdil-li do mikrofonu, že Vítek přišel provokovat, mohl to snadno prokázat tím, že by mu na chvilku dal ten mikrofon a nechal ho se projevit, pak by bylo všem více než jasno...

9 3
možnosti

Já bych si dovolil malé shrnutí.

Pan Hassan je apologetem islámu a jde na demonstraci, která je zaměřena proti islámu. Říká, že nepřišel provokovat, ale dělal všechno proto, aby se stal naprosto nepřehlédnutelným. Když se mu podařilo vyvoval reakci jednoho z řečníků, hrnul se k mikrofonu, ačkoli je evidentní, že neměl žádné právo vynutit si místo na řečnickém stupínku.

Můžeme se také podívat na příznivce pana Hassana. Například blogerka paní Maruškinová. Ta jako na běžícím pásu píše pamflety na zcela konkrétní osoby. Například v pamfletu na docenta Konvičku ho zcela otevřeně označila jako "führera". Její specialitou je, že u těch nejkontroverzejších témat neotevírá diskuse, a to dokonce ani v případech, kdy svým názorovým oponentům pokládá otázky.

Dalším příznivcem a spolupracovníkem pana Hassana je Jiří Hrebenár. Ten byl nucen opustit blogerskou komunitu na iDNES pro svůj otevřený antisemitismus.

Dalším příznivcem a spolupracovníkem pana Hassana je bloger Jan Cemper, který zcela otevřeně přirovnává stát Izrael k nacistické Třetí říši.

Všechny výše uvedené osoby zároveň spojuje obhajoba islámu. To všechno tvoří poměrně snadno čitelný kontext, který pana Hassana jednoznačně kompromituje. V těchto souvislostech může své motivy vysvětlovat a obhajovat jak chce. Na takových základech nic důvěryhodného nepostaví.

16 3
možnosti
Foto

V88í92t 86H53a13s94s46a19n

19. 2. 2015 20:47

1.) "Pan Hassan je apologetem islámu" - prosím blíže rozepsat, co tím konkrétně myslíte.

2.) "dělal všechno proto, aby se stal naprosto nepřehlédnutelným." Existuje pro fotografa, který fotí všechno a všechny, možnost být nepřehlédnutelným? 

3.) To s tím nemá naprosto nic dělat.

4.)Jestli jste si nevšiml, tak já nejsem ani tak obhájcem Islámu, jakožto zcela zásadovým odpůrcem principu kolektivní viny.                           VH

4 4
možnosti

Lošťák mluví jak buzna koště jedno. Mimochodem jste Hassane muslim ?

2 0
možnosti

Někteří lidé by museli přiznat, že se pletli a Hassana uráželi, proto raději budou psát v duchu "no a co, stejně si nadávání zasloužil". Každý soudný kdo shlédl video vidí, že Lošťák se choval jak přiopilý vůl (lámal se mu i hodně jazyk) a toužil vyprovokovat konflikt. Zločin Hassana byl ten, že fotil tam kde byl pozván organizátory fotit a o hrůzo, ještě se prý usmíval.

9 5
možnosti

L39i74b98o20r 39S13y18n47e52k

19. 2. 2015 17:13

vy mu pane Petříku bezmezně věříte. To se dá také diagnostikovat. Buďte opatrnější v důvěře k lidem.

4 0
možnosti

A pročpak mají údajné lži MK ještě přívlastek "křesťanské"?

3 0
možnosti
Foto

V77í34t 39H76a21s91s61a37n

19. 2. 2015 17:02

Madam, protože se pan Kavka veřejně prohlašuje za křesťana.;-)

4 7
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 9,12
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/