Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

docela slušná účast, Brno mám na dostřel, a tak je mi líto, že jsem to zazdil.Jestli bude nějaké brněnské příště, pravděpodobně se tam potkáme. Vestu už jsem si přivezl u práce.

0 0
možnosti
Foto

V35í22t 51H43a71s50s13a69n

28. 2. 2015 13:23

Pane Šíšo, vemte si svoji oranžovou vestu a běžte se svým kompaktem na automatický režim fotit třeba plochou dráhu. Pravděpodobně se tam potkáme. -Pochybuji však, že vás tam jako nenovináře a nefotografa, vůbec vpustí.

0 0
možnosti
RF

Jediný, kdo udělal na demonstraci rozruch jste byl vy. Nezlobte se, ale ani kdyby jste byl mr. Universe, nechtěla bych se na vás dívat celou demonstraci. Proč jste stál skoro celou dobu na té kašně? Aby vás bylo vidět ze všech nejvíc? Byli tam novináři z různých deníků, byla tam televize, ale nikoho nerušila. Prosím vás, co vy jste za novináře? 

Víte, pro mě a mé kamarády byla účast ne té akci důležitá. V žádném případě se tím netajíme a na několika fotkách na IDnes jsme a jste za to rádi. Problém je v tom, že vy jste celou dobu fotil obličeje a bylo to dost nepříjemné.

0 0
možnosti
Foto

V53í44t 78H19a11s18s41a93n

19. 2. 2015 21:56

Slečno, já jsem specialista na pouliční potréty a na demonstrace. Mimochodem z té kašny je pořízeno právě těch 6-7 fotek davu.

Snad jste si nemyslela, že budu na demonstraci fotit krajinky...;-) VH

0 0
možnosti
MH

Na akci jsem byl, jediný kdo tam dělal dusno byl nějaký "censored" v oranžové vestě. A pardon, to byl sám autor blogu, no tak to se nedivím že je tahle fotogalerie tak "vyvážená" a "objektivní".

3 0
možnosti
ZB

vetsina lidi tam byla z rad obycejnych lidi, kteri maji obavy z rozsirovani poctu pristehovalcu. A jsou to opravnene obavy, staci se podivat do ciziny, jak to tam vypadalo kdysi a pak po uvolneni imigrace. Samozrejme takove akce pritahuji i radikaly, tomu se neda zabranit. Kazdopadne je to nase pravo rict,koho v republice chceme a koho ne.

Vsichni muslimove nejsou stejni, ale je treba byt obezretny s tim, koho si sem prizveme. A to neplati jen o muslimech...

Proc ti muslimove neemigruji do SAE nebo Saudske Arabie, nebo jinych zemi, kde se nevalci? Proc chteji do Evropy, ktera nesdili muslimske hodnoty az na vyjimky, a nejdou tam, kde islam je, a kde pro ne adaptace bude snazsi?

Proc jdou do Evropy, a snazi se nam vnucovat jejich styl zivota?

Proc by chom se meli kvuli nim prizpusobovat? Je smutne, kdyz ctu ve zpravach, ze ve skole byl sundan ze zdi krestansky symbol, protoze to urazelo muslimy. Nebo ze obcan v Rakousku nahlas jodloval, a dostal za to pokutu, protoze to rusilo souseda muslima pri modleni. Dostal by pokutu provozovatel mesity, ktera by posutela kazani nahlas, protoze to treba rusilo nejakeho krestana pri modleni? NE!

3 1
možnosti
JO

Diskutovat se s Vámi nedá. To jsou přesně ti sluníčkové lidé, nedokáží přijmout názor někoho jiného. Jeden příspěvek jste smazal a jeden nabonzoval a byl mi smazán. GratulujiR^

6 1
možnosti

Tak tak - sluníčkáři mají plná ústa lásky a tolerance, ale sami se přímo dusí nenávistí - vůči svým oponentům, vůči světu, který není podle jejich představ, vůči sobě samým, že nejsou takoví, jací by chtěli být... Nebo to jsou mafiáni, kterým jde pouze o moc a peníze (získané především parazitováním) a iniciativy typu IVČRN jim jejich zájmy komplikují nebo dokonce přímo hatí - a to se jim pochopitelně nelíbí.

6 1
možnosti
Foto

Na některých fotkách máš tendenčně vybrané lidi, holohlavce, kteří jasně, že jsou skini. Pak ale máš např. na fotkách ABCD28 a 29 dav lidí, kde bys skina hledal pod lupou, jsou to normálně vypadající lidé, které potkáš na kterékoliv ulici kteréhokoliv města. To, že někdo neoplývá (asi dle Tvého vkusu) tělesnou krásou, ještě zdaleka nediskvalifikuje názor takového člověka na společenské dění. Víš, Víte, kdybych Ti sem dal fotky tváří radikálních,  mnohdy i neradikálních muslimů, vyfocené v určitých úhlech a pozicích, a ty snímky prošly stejně selektivním pohledem na věc, jaký jsi právě v tomto svém článku předvedl, možná bys viděl s odpuštěním tak odporné ksichty, až by ses divil. Tenhle článek se Ti hodně nepovedl, protože tolik tendence a jednostrannosti jsem už dlouho neviděl. Mrzí mě to, protože si myslím, že máš na víc...

11 1
možnosti
Foto

V56í82t 55H66a50s83s37a78n

16. 2. 2015 11:03

Všechny fotky jsem si ještě jednou projel. 11 fotek jsem věnoval radikálním příznivcům IvČRN. Pouze na jedné je oponent IvČRN - muslimský prodavač. 21 fotek jsem věnoval normálním příznivcům IvČRN, z toho jsou na 14 fotkách záběry normálních lidí a na 7 fotkách (na kterých nejsou žádní v Thor Steinarech), jsou záběry davu stovek normálních lidí, což se počítá za několik street portrétů. Kdybych chtěl manipulovat, tak bych tam asi nedával fotky davu, kde nácka nevidíš? Vladímíre, ještě máš dojem, že je moje reportáž "tendenční, nebo bys byl rád, abych nefotil, to co jsem tam viděl?;-)                                                   VH

1 0
možnosti
DR

Koukam smazano, nevadi.Aspon trochu zabavy jsem si uzil s objektivnim Hassanem :))

0 0
možnosti
Foto

V67í75t 53H42a89s71s98a92n

16. 2. 2015 10:14

Nikoliv, ta pravá zábava teprve začne a to od teďka přesně za 4 minuty a 59 sekund na mém Facebooku. ;-)                                                                                         VH

0 4
možnosti
Foto

Takže naposledy: Moje fotoreportáž je maximálně možně vyvážená a objektivní. Dal jsem v ní prostor všem sociálním skupinám, které se demonstrace zúčastnily. Pokud však někdo čekal, že v ní budu dělat propagandu IvČRN a ukážu jen pěkné věci a ty ošklivé nikoliv, tak je na omylu.                                                                           VH

2 12
možnosti
PU

P84e10t31r 47U55h79e86r

16. 2. 2015 9:25

Hele, ty tu přestaň s tou svojí drzou arogancí nebo na to brzy doplatíš. Nechápu, proč lezeš na demonstraci hnutí, z jehož názvu jasně vyplývá, že tě tam nikdo nechce.

7 2
možnosti
RB

Novinářům Novinek jako obvykle uniká spousta věcí. Například si pletou podřezání se stětím, vraždu s popravou a dříve taky odstřelovače s nějakým ostřelovačem (zajimavá funkce v armádě, patrně musí střílet pánubohu do oken a nesmí trefit)

0 0
možnosti
ON

O78t45t54o 17N29o26v10a31k

15. 2. 2015 22:39

Ja jsem se doslechl, ze tam pan Hassan porusoval mezinarodni umluvu o novinarich tim, ze zasahoval do akce, mel tam provokovat a nasledny sehrany incident mela nahrat jeho kameramanka.

https://www.facebook.com/notes/viktor-lo%C5%A1%C5%A5%C3%A1k/k-incidentu-na-demonstraci-iv%C4%8Drn-na-moravsk%C3%A9m-n%C3%A1m%C4%9Bst%C3%AD-v-brn%C4%9B-14-%C3%BAnora-2015/1532709026993783?fref=nf

18 1
možnosti
Foto

nečekejte, že k tomu se pan Hassan vyjádří.

0 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/