Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zatím je to problém Japonců, ale obávám se, že pokud by byl importován do Evropy, byl by asi pravdoláskaři omlouvám z důvodu zdravotního postižení a jeho nepochopením v majoritní (zdravotně nepostižené)společnosti.:-/

1 0
možnosti

V šesti letech byl rodiči poslán do státní internátní školy pro nevidomé. Zde se naučil být zákeřný a od nevidomých spolužáků, narozdíl od nichž měl alespoň částečný zrak, získával peníze.Znamená tento Váš článek že každý kdo má částečný zrak se stane v internátní škole zákeřným?

0 0
možnosti

Prý "zaujalo redakci"... Bláboly usvědčeného islámského obuškového násilníka...Plnou parou k vrahům z Francie!

0 0
možnosti
Foto

A v Evropě má jméno Islám ;-)

1 1
možnosti

"Islám je vhodný pro soužití různých kultur a vyznání", tvrdí český muslimský předák předseda Ústředí muslimských obcí v České republice Muneeb Hassan Alrawi a já pokračuji - až do té doby než Evropu změníme podle sebe. Čím více bude muslimů tím dříve k tomu dojde. Za 200 let se Egypťané takto změnili, tady to bude trvat třikrát rychleji. Potom už pak bude jen jedna kultura v Evropě a to pouze muslimská. Umírněný muslim to je muslim, který toho chce dosáhnout plíživě a pomalu. Radikální muslim to chce co nejrychleji. Vážení jaký je v tom rozdíl ?

4 1
možnosti

Souhlasím - s menší výjimkou Egypťanů. Oni se nezměnili, byli zdecimováni. V Egyptě dnes nežijí Egypťani - až na nepočetnou skupinu Koptů, potomků Egypťanů, ale potomci arabských dobyvatelů.

1 0
možnosti

J20a68n 43R97á89ž

10. 1. 2015 14:19

Velice podobné jednání tomu, co dělá Islám, ale ten takové ohavnosti provádí v masovejším měřítku.

Proti fanatikům je jediným odstrašujícím prostředkem smrt.

Přestaňme používat anticko křesťanský humanismus ve valce s těmi, kdo humanismus považují za slabost.

Veřejnost by měla mít možnost vyjádřit svůj postoj k trestu smrti referendem: Mělo by obdajovat jednu jednoduchou otázku: "Má být v trestním právu opět zaveden trest smrti za teroristické trestní činy?"

A v trestním zákoníku specifikovat podmínky pro udělení trestu smrti přibližně takto: Za teroristický čin je považován jakýkoliv násilný akt vedený z náboženských nebo ideologických pohnutek. Dostatečným důvodem pro udělení trestu smrti je skutek sám a jeho příprava, bez ohledu jaký vyvolal následek.

1 0
možnosti

J90a37n 55R74á87ž

10. 1. 2015 14:22

Ne "Mělo by obhajovat" ale "Mělo by obsahovat"....tablet si dělá co chce.

0 0
možnosti

ano, takto se se má zatočit s každou teroristickou sektou, tj. i s tou islámskou. Trest smrti šéfům a ostaní rozprášit, zakázat.....

6 0
možnosti

Co chtěl básník článkem říci? Nejspíš tam má nějaký význam spojení NÁBOŽENSKÝ terorismus. Pro mě je podstatné slovo SEKTA (s lokálním působením).

Pokud počet muslimů poklesne na 1600 může být Evropa vrcholně spokojena.;-D

6 0
možnosti

P45e98t58r 56K36u38č16e92r26a

10. 1. 2015 19:02

Nedavejte svoji vrcholnou nespokojenost prilis najevo, pak se vám se to tolik nerýmuje.

0 0
možnosti

Ano, další příklad o nemyslícím stádu podřízeném fanatickému bláznovi R^

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS