Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J65a75n 61C37a42b56a21l

9. 1. 2015 3:57

Za Okamuru a jeho výroky si můžou čeští muslimové sami. Vznikl díky tomu, že nikdo jiný na cikány nebo muslimy nereaguje. Nikdo nemá nápady, jak se s problémem vypořádat, zato se všichni velmi pracně soustředí na to, jak jeho, či případně Čunka, sestřelit. Dokud se neobjeví nějaký myslitel, který přijde s účinným řešením přinášejícím výsledky řešení muslimů, tak nemůžu říci jinak, než díkybohu za Okamuru. Pak se třeba najde někdo hodný srovnání a bude jasně vidět, že Okamura není řešení.

0 0
možnosti
RM

A co třeba Gándí - ten taky přesvědčoval Indy, aby ignorovali Britský textil a doporučoval, aby si každý Ind udělal svůj stav a tkal si látky sám.

To byl primitiv, prachsprostý manipulátor, nebo vykutálený populista?

Ignorování zboží, které vyrábí někdo kdo se Vám z nějakého důvodu nelíbí je podle mě zcela legální způsob jak mu dát svoji nelibost najevo.

Tedy né že bych si myslel, že tímto způsobem lze islám zastavit. I tan Gándí nakonec musel přistoupit k ostřejším činům (porušování státního monopolu na výrobu soli), ale pár let mu to taky trvalo. Takže doufám, že třeba za pár let přijde Okamura s nějakým ostřejším nápadem, který třeba nebude zcela v souladu se zákony okupantů, ale povede k jejich odchodu.

1 0
možnosti
KM

Jaký zákony okupantů?

RvRvRv

1 1
možnosti
Foto

Sice nesouhlasím s tak razantním nápisem, ale stejně jako K. Boháček - v obecné rovině - ano. Čtu každou chvilku někde, jak jsou muslimové pro nás nebezpeční, jak nám tady za pár let budou vládnout a vnucovat svoji kulturu... A úder nebo i konec naší civilizace mezitím může přijít úplně z jiné strany. Pane Hassane, nakonec tedy s přivřením oka karmuji, a také přeji vše dobré v novém roce.

1 2
možnosti
MM

Žertujete? Úder z jiné strany? Z jaké?

1 0
možnosti
Foto

Souhlas a karmaR^

podle mě jsou pro naši kulturu mnohem nebezpečnější lidé typu Okamury a ostatní fanatičtí islamofobové než muslimové.

Jedinou cestou jak se naučit s muslimy žít v míru je nijak se proti nim nevymezovat a brát je prostě jako kohokoliv jiného.

Fanatici a magoři jsou totiž v každé lidské společnosti a etniku a nelze proti fanatismu bojovat fanatismemRv

1 3
možnosti
MM

Okamura je populista ale ne nebezpečný, protože neumí nic jiného, než těch pár naučených frází o přímé demokracii, Švýcarsku, korupci a Romech. Jenže Češi nejsou pitomci a už se jim ten jeho populismus přejedl.

Chcete, abychom se naučili žít v míru s těmi, kdo otevřeně ve svých mešitách, stojících na území ČR vyzývají k vraždění bezvěrců a zřizují v mešitách sklady zbraní? Žertujete?

Fajn, takže chcete, abychom brali za normální, když předseda muslimské obce hájí ukamenování žen, když obhajuje knihu hlásající vraždění bezvěrců, chcete, abychom brayli za normální, když k tomu samému je kázáno v mešitě stojící na území ČR, chcete, abychom brali za normální že jsou v mešitách na území ČR sklady zbraní. Chcete abychom brali za normální, když skupina arabů (zažil jsem na vlastní oči) obtěžující své okolí v restauraci hlukem a arogantním chováním k okolním hostům a personálu je slušně napomenuta číšníkem, tak na něj ti arabové udělají prstem před krkem gesto podříznutého hrdla?

To jsou podle Vás normální věci, toto máme brát jako kohokoli jiného? S tím máme souhlasit, protože oni jsou na takové jednání doma zvyklí?

Tak si skočte třeba v Iráku, nebo Pakistánu, či jinde do restaurace s partnerkou s minisukni, vybalte z batohu vepřové koleno a pivko a uvidíte, jak budou oni brát Vás.

3 0
možnosti
Foto

Ale jo...v obecné rovině jo R^ Jen konkrétně...časem si stejně bude muset Evropa vybrat, docela obstojně na "tohle" téma mluvil v neděli Jan Keller :)

5 0
možnosti
MM

Evropa si už bohužel vybrala :-(

1 0
možnosti
TH

JInymi slovy pane Hassan, kamenovani zen za nejake smyslene delikty vam proste nevadi.

2 1
možnosti
Foto

Paní Balcarová, přečtěte si můj článek ještě jednou a pořádně. Možná teprve poté pochopíte koho jsem ve svém článku odsoudil a koho jsem se v něm naopak zastával.

2 0
možnosti
MM

Inu, pane Hassane, v názoru, že Okamura je populista a manipulátor se shodneme. U toho ale naše shoda končí. Protestujete proti kolektivní vině - i já s ní nesouhlasím. Píšete o umírněných muslimech, kteří se jen 5 x denně pomodlí, ale jinak jsou v naprosté pohodě a fajn.

Šéfa Muslimské unie v ČR Muhamed Abbas je prý umírněný myslim. Jako takový mimo jiné obhajuje trest smrti ukamenováním a zcela zcestně to zdůvodňuje že i v Bibli se píše - kdos bez viny, hoď kamenem. Opravdu svérázná obhajoba.

Policie při nedávném zásahu v mešitě nalezla zbraně. Sice legálně držené, ale myslíte si, že zbrojní sklad v mešitě je projev mírumilovnosti?

A co v Čechách šířená muslimská kniha pod názvem Základy tauhídu − Islámský koncept Boha šířící rasismus, antisemitismus, xenofobii a násilí proti tzv. méněcenným rasám.Tato kniha je šířena právě "mírumilovnými" myslimy v ČR. Muhamed Abbas knihu obhajuje s tím, že vyšla i v jiných zemích. Pomlček však o tom, že v demokratických zemích je většinou zakázána. Autor knihy:

- ospravedlňuje sebevražedné atentáty jako legitimní součást džihádu. Obhajuje fyzické tresty (bičování, kamenování či utínání končetin) jako nápravu zločinců. Mluví rovněž o potřebě trestu smrti pro homosexuály.

-Tvrdí, že podle islámského práva šaría neexistuje možnost znásilnění ženy jejím vlastním mužem. Podporuje uzavírání manželství s dívkami mladšími 15 let.

- Řadí se k salafistickým kazatelům, kteří usilují o vytvoření islámského božího státu, v němž by podstatná část základních práv a ústavních záruk neměla žádnou platnost.

Pane Hassane, nedivte se, že takovéto projevy "umírněného muslimství" vzbuzují v lidech obavy a vyvolávají protesty proti islamizaci Evropy. Lidé nechtějí žít ve strachu, že když přijdou do restaurace, že jim místo toho nějaký pošuk, který do té restaurace vtrhne, uřízne hlavu, nebo hodí bombu.

Zcela zásadně protestuji proti islamizaci Evropy, takže ve Vašich očích třeba budu "rasista" byť jím nejsem.

4 1
možnosti
JK

Protestování proti nějakému náboženského hnutí nemá s rasismem nic společného. A nechápu, z čeho jste vyvodil, že pan Hassan Vás vidí jako rasistu právě z uvedeného důvodu!

Můžete mi tedy vysvětlit, z kterého jeho věty jste na takovou věc přišel?

1 0
možnosti
JF

J35a34n 70F87r60o79l95í81k

5. 1. 2015 14:51

Od Hassana to zní tak přesvědčivě, nezaujatě.;-D

7 1
možnosti
JK

Rovněž od Frolíka zní jakákoliv poznámka vůči panu Hassanovi velice přesvědčivě a nezaujatě! ;-D

1 1
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 9,12
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/