Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fakt neznám ty lidi ale scénář je všude na světě stejný pokud se boj vyostřuje, lidé se radikalizují. Jen se zeptám kolik hajlujících jste v Kyjevě potkal ? Jde o to že Ruská propaganda dělá z Nacionalistů Neonacisty - tyto dvě slova mají rozdílný význam, rád bych aby si to lidé už zjistili.

jardanovak.blog.idnes.cz

4 0
možnosti
Foto

V48í85t 21H62a22s32s76a33n

12. 3. 2014 22:23

Nemohu vám přesně odpovědět, ale několik jsem jich viděl. Také jsem se stal svědkem lynče, kdy do haly, kde jsem spal, přišli ve dvě hodiny v noci zakuklenci, přivedli mladého, tak 28 letého kluka a chovali se k němu fakt příšerně. Poté, co křik probudil i ostatní spící, tak ho odvedli ven z haly. Vstal jsem a šel jsem za nimi. Jeden ze skupiny zakuklenců mě odháněl pryč s tím, že mě to nemusí zajímat, tudíž jsem se vzdálil. Když jsem se za chvíli vrátil, tak jsem viděl, jak stejná skupina lidí nejdřív ven a poté opět dovnitř budovy, tahá "něco", zabaleného ve velkém kusu oranžové látky. Ale, zda se jednalo o mrtvolu  toho kluka se stoprocentní jistotou říci opravdu nemohu.Jen mi to příjde v souvislosti z předchozím děním podezřelé. Druhý den jsem se na incident ptal lidí, kteří byli svědky jeho první části a dostalo se mi hned několika verzí: "Že se jednalo o ožralu.., "že se jednalo o zloděje, který na Majdanu kradl jídlo", či, že se jednalo o člena kličkovy strany UDAR... Ani jedna z nich mi nějak nesedí...

Ohledně propagandy: Problém je, že tady proti sobě stojí propagandy dvě. - První propaganda se snaží s lidmi manipulovat pohádkami o hodných demonstrantech, mezi kterými nejsou vůbec žádní fašisté, neonacisté, či agresivní fotbaloví chuligáni a zlém Janukovyčovi na straně druhé, na jehož povel se střílelo ostrými proti demonstrantům. - Tato propaganda též popírá to, že bezesporu neonacistická bojůvka Pravý sektor, zcela evidentně sehrála klíčovou roli v bojích s Berkutem a policií, a nyní se těší značné popularitě mezi řadovými Ukrajinci.Druhá propaganda zas naopak s lidmi manipuluje pohádkami o tom, že drtivá  většina demonstrantů jsou fašisté, neonacisté a radikálové, jenž se neštítili naprosto ničeho, včetně střelby do vlastních lidí, za účelem vyprovokování napětí mezi demonstranty a policií a Berkutem, na straně druhé. Janukovyč byl podle ní hodný beránek. Jelikož na pohádky nevěřím, tak se domnívám, že pravda bude někde uprostřed.

1 2
možnosti
Foto

V33í21t 98H30a33s57s68a88n

12. 3. 2014 20:20

Díky! :)                                                                                                                          VH

0 1
možnosti

Není to nějaký arab?:-)[>-]

2 0
možnosti

Víte pane, takových hákenkrojců vám každá píp píp píp se sprejem nastříká milion  ;-O

4 0
možnosti
Foto

V89í23t 74H44a29s18s92a89n

12. 3. 2014 18:12

Pane blogere, takže naposled: Jedná se o fotografie z chodby, kde sídlí Pravý sektor.

1 3
možnosti

Neuvěřitelná demagogie,pár blbečků nastříká hákové kříže a Ukrajina je hned plná fašistů.Viděl jste někdy pražské fasády i tam se podobné ozdoby najdou...Myslím, že sprostě urážíte pana senátora i většinu Ukrajinců...

9 3
možnosti

Oni se tam stříkaly hákové kříže. Na vládních, policejních a armádních budovách. Lidé tak vyjadřovali co si myslí o Janukovyči. Ale to by měl přeci pan Hassan vědět, když se tam bavil s tolika lidmi, ne? Ve Lvově takhle studenti označili policejní stanici a budovu magistrátu, kde , než Lvov ovládli Ukrajinci, seděli pro-Janukovyčovi lidé;-)

8 0
možnosti

A co teprve tohle....Důkazy, že Janukovyč naplánoval svůj odchod  několik dní před tím, než se to stalo. Tedy, měl to dobře spočítané a naplánované

http://www.kyivpost.com/content/ukraine/security-camera-footage-shows-yanukovych-planned-exit-days-in-advance-videos-339142.html

3 1
možnosti

A co tohle? 

http://www.kyivpost.com/content/ukraine/sbu-detains-a-russian-saboteur-in-donetsk-339064.html 

V Doněcku zadržela ukrajinská tajná služba ruského agenta se zbraněmi a výbušninami, připraveného vyvolat teror proti obyvatelstvu, aby Rusko mělo důvod zakročit. 

Není to poprvé. Stejně jako to, že zadržené titušky byli v několika případech občany Ruské federace.

Ovšem ten zadržený je jiná kalibr. Specialista na záškodnickou činnost, který projevil svoje kvality v Dagestánu a Osetii

3 1
možnosti

Pane Hassan, dole jsem uverejnila nejpodstatnejsi cast dopisu od Adama Bartose jeho excelenci, ruskemu velvyslanci v Praze Kyselovi. 

pane Hassan dal jste mi minus. Za co ? Ze zverejnuji soukromou korespondenci? Ze to je pravda, to udesny svinstvo co je v dopise?  Ze to neni pravda? 

Proc ten minus? Nicim vam teorii?

8 1
možnosti

pan Hassan ma asi noveho kamose...

5 1
možnosti

No abych to tak nejak uzavrel. V momente, kdyz mi clovek, autor tohoto blogu zacne davat minusy za ma vyjadreni k necemu tak odpornemu jako je A. Bartos, nemam tu co pohledavat a nemam s nim ocem diskutovat.

4 1
možnosti

Husaine, jistě rád prozradíte jak jste nalákal pana senátora k rozhovoru,že? Ono to totiž ledacos vysvětluje.

4 4
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 9,13
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/