Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Párty skončila? Tak, Hasánku, šup, šup - a do  práce, jestli tedy víš, co to je. A ne abys svému zaměstnavateli kradl hambáče, jako kdysi! Nebo to je ten tvůj odboj? ;-D;-D;-D

4 1
možnosti

No jo, extrémisti si zase vyrazili ;-D

6 2
možnosti

Jóó,  soudruzi protestovali před prodejnou luxusního zboží ? ;-D

Tak si dejte pozor , aby jste nedopadli jako vaši kolegové před pár lety, co si vybrali k protestu loděnici Lürssen, kde se vyrábějí luxusní jachty. Takový ty co stojej několik desítek milionů € , maj zlatý kohoutky a jsou samej luxus. Tam vyřváli asi půl hodiny, pak vyšli dělníci co makali i na prního máje a dali jim na budku. Přece se nenechaj připravit o práci a dobrej výdělek partou zakuklenej budižkničemů. ;-D

11 4
možnosti
Foto

Docela by mě zajímalo, proč mají mnozí aktivisté zahalenou tvář? To se stydí za své názory nebo se chystají vyvést něco nepěkného?!

11 3
možnosti
Foto

Třeba se jen bojí, co jim na to řekne jejich papá, který je majoritním akcionářem nějaké společnosti ;-D;-)

9 1
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 9,12
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/